Τον ενοχλεί τον κύριο Κωνσταντίνο Λίτσα που το Oropos Voice αναδεικνύει το τι είχε εισηγηθεί για την ύδρευση το 2020 όταν ήταν αντιδήμαρχος ύδρευσης. Τον ενοχλεί που το Oropos Voice αποκαλύπτει τα έργα και ημέρες του για τον τόπο.
Τι είχε εισηγηθεί το 2020; Αυξήσεις δημοτικών τελών!
Μάλιστα. Ο άνθρωπος που σήμερα κουνάει το δάχτυλο στην Δημοτική Αρχή το 2020 ζητούσε αυξήσεις όντας αντιδήμαρχος ύδρευσης.
Όσο για τον κύριο Νώντα Δημητρίου που επίσης ήταν τότε αντιδήμαρχος και σήμερα συμπλέει με τον κύριο Λίτσα, το 2020 διαφώνησε γιατί δεν ήθελε να μπουν αυξήσεις στους βιομηχάνους.
Ποιος τα ανέδειξε όλα αυτά και τα υπενθύμισε στο Δημοτικό Συμβούλιο;
Ο εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε. Μιχάλης Χασιώτης!
Γι αυτό έχουν μεγαλύτερη αξία. Άλλωστε υπάρχουν και τα πρακτικά που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.
Ακούστε λοιπόν τα όσα υπενθύμισε ο κύριος Χασιώτης και βάλτε με το νου σας ποιος κοροϊδεύει ποιον στον τόπο μας.
Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το βίντεο, γιατί είναι από τις στιγμές που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια: