Ζητείται πολιτική υπευθυνότητα

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Είναι τόση η απελπισία στην οποία έχουν περιέλθει τα στελέχη της Προοπτικής για τον Ωρωπό ,που αναζητούν εναγωνίως τρόπους να δημιουργήσουν καταστάσεις και να επηρεάσουν τους πολίτες προκειμένου να μετριάσουν το μέγεθος της ήττας τους.

Σε αυτή την προσπάθεια ξέφυγαν σε επικίνδυνα μονοπάτια, αφού έφτασαν στο σημείο να στοχοποιήσουν αθώους και ανύποπτους συμπολίτες μας, μόνο και μόνο επειδή έχουν κάποια σχέση με τον Δήμο ,είτε εργασιακή, είτε επαγγελματική και είναι και ταυτόχρονα υποψήφιοι με την Συνεργασία Ευθύνης, λες και υπάρχει κάποιος νόμος που απαγορεύει κάτι τέτοιο.

Έχουν λοιπόν τυπώσει υβριστικά φυλλάδια τα οποία διανέμουν σε όλα τα χωριά του Δήμου μας, χωρίς καμία περιστολή και χωρίς να δείχνουν να αντιλαμβάνονται πόσο ανήθικη και επικίνδυνη, είναι αυτή η κίνηση.

Εμείς καταδικάζουμε αυτή την κίνηση και θέτουμε ευθέως ορισμένα πολύ σοβαρά ερωτήματα , τόσο προς τον ίδιο τον κύριο Κιούση, όσο και στα υπόλοιπα στελέχη της Προοπτικής.

Γνωρίζετε ότι τουλάχιστον είκοσι δικοί σας υποψήφιοι έχουν την ίδια ακριβώς σχέση με τον Δήμο;

Γνωρίζετε ότι δικός σας υποψήφιος, είναι Δημοτικός Υπάλληλος και μάλιστα με εξουσία , αφού είναι και Δημοτικός Αστυνόμος;

Ανέχεστε να στοχοποιούνται και να διαπομπεύονται τίμιοι συμπολίτες μας, στο βωμό μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων, προκειμένου να κερδίσετε κάποιες ψήφους;

Αυτό είναι το ήθος που εισάγεται στα πολιτικά πράγματα του Δήμου μας κύριε Κιούση;

Είναι πολύ κρίμα κάποιοι στην προσπάθεια τους να σώσουν οτιδήποτε μπορούν , να ξεπέφτουν σε ενέργειές που δηλητηριάζουν το κλίμα και στέλνουν την Δημοκρατία μας πολλά χρόνια πίσω.

Δείχνει τελικά πως το πόσο Δημοκράτης είναι κάποιος το δείχνει με τις πράξεις και όχι με τα λόγια .

Οι πολίτες του Δήμου Ωρωπού γνωρίζουν ποιοι είναι πίσω από τέτοιες ενέργειες και την Κυριακή θα δώσουν απάντηση άμεση και καταλυτική.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice

Απάντηση