Η Μισή αλήθεια του κυρίου Καμπιώτη

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Όλη την αλήθεια για τις απευθείας αναθέσεις στους εκχιονισμούς της τετραετίας 2019-2023 στον Δήμο Ωρωπού, μας είπε ότι θα μας πει ο κ. Καμπιώτης στο Δημοτικό Συμβούλιο 22/2/2023.

Και μας την είπε, αλλά μόνο τη μισή! Και βέβαια, η μισή αλήθεια, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι χειρότερη  από το χειρότερο ψέμα! Γιατί εύκολα διαστρεβλώνει, χάρη της μικροπολιτικής, τα πραγματικά γεγονότα!

Στις αλήθειες, σε όσα ανέφερε ο κ. Καμπιώτης, τοποθετούμε ότι στο Δήμο μας είχαμε στα τέσσερα χρόνια αυτά χιόνια και εργολαβίες για να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προς όφελος των δημοτών μας.

Από εκεί και πέρα ό,τι είπε ο κ. Καμπιώτης και οι μαθηματικές αναλύσεις που έκανε, βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας του και στην προσπάθεια να παρουσιάσει -σε προεκλογική περίοδο- αντιπολιτευτικό λόγο!

Και για να τον παρουσιάσει έπρεπε να μην ακουστούν οι άμεσες απαντήσεις στα όσα είπε του Δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη. Σε αυτές τις απαντήσεις είναι η πραγματική αλήθεια και εμείς τις δημοσιοποιούμε, κάτι που απέφυγε να κάνει ο κ. Καμπιώτης, γιατί τον εκθέτουν:

Η Συντακτική ομάδα του Oropos Voice

Απάντηση