Η Ασφάλεια των Δημοτών πάνω απ’ όλα!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η (μικρο)πολιτική έχει και την εύθυμη πλευρά της! Και ευτυχώς η αντιπολιτευτική πολιτική του κυρίου Ρούσση  γράφει μόνο… ευθυμογραφήματα, αντιστρόφως ανάλογα με την οδυνηρή πολιτική που εφάρμοσε κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής του θητείας, η οποία έχει γράψει μαύρες σελίδες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση! Φτάνει να θυμηθούμε το αμίμητο… «έτσι θέλω εγώ»! Και πόσα τέτοια ακόμη…

Για να γυρίσουμε λοιπόν στην εύθυμη πλευρά, σήμερα ο κύριος Ρούσσης μετρά την ασφάλεια των πολιτών με το ύψος μιας ζητούμενης δαπάνης και μάλιστα με ομόφωνη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Καλάμου -στο οποίο προεδρεύει και εισηγείται ως γνωστό άνθρωπος της δημοτικής του Παράταξης.(Παρακάτω ακολουθεί η απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλάμου)

Η απόφαση αυτή την οποία δημοσιεύουμε, αφορά τον «θρυμματισμό και την απομάκρυνση επικίνδυνου βράχου στην περιοχή Πανόραμα  οικισμού Αγίων Αποστόλων Δ.Κ.Καλάμου λόγω του κινδύνου που εγκυμονεί για τη δημόσια ασφάλεια, λόγω της επερχόμενης περιόδου των βροχοπτώσεων».

Επίσης και η Ένωση Εξωραϊστικών Συλλόγων Παραλίας Αγίων Αποστόλων Καλάμου προφανώς και δεν αποδέχεται τις αστείες αιτιάσεις του κυρίου Ρούσση μιας και σε ανάρτηση της(φωτογραφία) πριν από λίγες μέρες, τόνιζε το μέγεθος του προβλήματος, προειδοποιούσε για τυχόν ατύχημα και ζητούσε την άμεση παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής. Μάλλον και αυτοί δεν ανησυχούν για την περιοχή και έχουν και αυτοί διάθεση για άσκοπα έργα.

Η Ανάρτηση της ένωσης των Συλλόγων των Αγίων Αποστόλων

Ο κύριος Ρούσσης θέλοντας προφανώς να εκφέρει αντιπολιτευτικό λόγο -όταν στερείται τον πολιτικό- «ενοχλείται» με ένα κατεπείγον έργο, για το οποίο ο Δήμος θα χρεωθεί τα μεροκάματα που θα γίνουν από τέσσερα (4) μηχανήματα  (κομπρεσέρ αέρος, Σφυρί, JCB, φορτηγό) και για το οποίο έχει προβλεφθεί η ανώτατη δαπάνη της επείγουσας ανάθεσης. (Εννοείται ότι αυτό δεν σημαίνει ότι θα διατεθεί ολόκληρο το αναφερόμενο ποσό).

Γυρίζοντας τώρα στην οδυνηρή πολιτική του κυρίου Ρούσση, πρώτα θα του προτείνουμε -αν τον «καίει» η οικονομία του Δήμου- να είναι παρών κατά τη διάρκεια του θρυμματισμού και της απομάκρυνσης του βράχου, να καταγράφει τα μεροκάματα που θα γίνουν και να τα διασταυρώσει. Κατόπιν να του θέσουμε τα εξής ερωτήματα:

α) Πόσο κοστολογεί την αξία της ζωής; και

β) Γιατί παρουσιάζει η μικροπολιτική του μια αρνητική εικόνα για τον Κάλαμο, η οποία δεν θέλει κανένα έργο στην Κοινότητα αυτή;

Σε μια Κοινότητα της οποίας όταν ήταν δήμαρχος, αποφάσισε να διαθέσει κάποια εκατομμύρια από κρατικές επιχορηγήσεις για τις καταστροφικές πυρκαγιές, για να φτιάξει ψηφοθηρικά έργα σε άλλες Κοινότητες! Όχι στον Κάλαμο!

Η Συντακτική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση