«ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ» ψέματα, λάσπη και συκοφαντία!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μερικές φορές τα πράγματα είναι τόσο απλά και όμως γίνεται μεγάλη προσπάθεια από ορισμένους ανθρώπους να τα κατανοήσουν και πάλι δεν τα καταφέρνουν!  Τότε για να στηρίξουν την ελλιπή ικανότητά τους, εργαλειοποιούν το ψέμα, τη λάσπη και τη συκοφαντία! Είναι κάτι λυπηρό!

Ο κύριος Κωνσταντίνος Λίτσας, έχει ευσεβή πόθο να γίνει δήμαρχος και είναι δικαίωμά του. Οφείλει λοιπόν να βρει πολιτικό λόγο για να στηρίξει τον πόθο του αυτόν και να πείσει τους συνδημότες μας.

Ακριβώς όμως επειδή δεν βρίσκει και δεν κατανοεί τα απλά, άρχισε προσπάθεια, τον όποιο λόγο του να τον «διακοσμήσει» με ψέμα, λάσπη και συκοφαντία! Ο κύριος Λίτσας που ανερυθρίαστα αναφέρει σε δελτίο Τύπου του -επίσημα και δημόσια- ότι… «ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ παραμένουν εδώ και μήνες ακινητοποιημένα» τα μηχανήματα του δήμου, οφείλει φυσικά και να το αποδείξει! Αυτό είναι το πρώτο ζητούμενο.

Δεύτερο ζητούμενο είναι, να μας πει ο κύριος Λίτσας όταν λέει ότι «καλύπτονταν οι ανάγκες του δήμου τα τρία τελευταία χρόνια», πόσα χρόνια είναι στη διοίκηση του δήμου η σημερινή δημοτική αρχή από την οποία αποχώρησε; Τρεισήμισι χρόνια! Δηλαδή, στα ΤΡΙΑ από τα τρεισήμισι χρόνια όλα πήγαιναν καλά! Θέλει να πει εν ολίγοις, ότι η αποχώρησή του έφερε μέσα σε τρεις μήνες(!) την καταστροφή! Γιατί τρεις μήνες είναι που έχει ανεξαρτητοποιηθεί. Ποιον άραγε μπορεί να πείσει για την αλήθεια του λόγου του; Μόνο τη δική του αλαζονεία!

Ο κύριος Λίτσας, ο οποίος επί τρία χρόνια υπερ-αντιδήμαρχος,  τώρα μετά την αποχώρησή του ανακάλυψε «τις δυσκολίες της οικονομικής και ενεργειακής κρίσης» και ζητά η δημοτική αρχή «να δείξει το αλληλέγγυό της πρόσωπο στους δημότες». Τρίτο ζητούμενο είναι, τρία χρόνια που ήταν οι όψιμες ευαισθησίες του; Που ήταν το ενδιαφέρον του ως υπερ-αντιδήμαρχος; Ποιες ήταν οι προτάσεις του για κοινωνική πολιτική; Καμία! Ακόμη και ως υπεύθυνος ύδρευσης, πότε σκέφτηκε να ελέγξει τον υδροφόρο ορίζοντα του δήμου; Τρία χρόνια σιωπή! Και σήμερα, με λαθραίες διαδικασίες προσπαθεί να δημιουργήσει θολό αντιπολιτευτικό λόγο! Πλην όμως, για όλα όσα σήμερα παραπλανώντας ζητά, «έχουν γνώσει οι φύλακες»! Κανείς δεν περιμένει τον κύριο Λίτσα.

Και κάτι τελευταίο. Κύριε Λίτσα μην φαντάζεστε και χαίρεστε ότι επειδή εσείς αποχωρήσατε από τη δημοτική σας ομάδα, έχασε και ο δήμαρχος τη δεδηλωμένη του. Η δεδηλωμένη αυτή, στην πλειονότητα των δήμων της χώρας μας, έχει χαθεί με την εφαρμογή του εκλογικού νόμου που ίσχυε το 2019.

Μην κουράζετε λοιπόν με άλλα ανύπαρκτα θέματα το μυαλό σας. Συντάξτε ορθό και τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο και πάλι τα ξαναλέμε.    

Η Συντακτική ομάδα του Oropos Voice

Απάντηση