Φτάνει πια η υποκρισία…..

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με κατάπληξη διαβάσαμε πριν από λίγο δημοσίευμα που μιλά για την ενοικίαση χώρου πάρκιγκ στο Χαλκούτσι για την εξυπηρέτηση των μαθητών και των καθηγητών των Σχολείων

Μια ενοικίαση που έγινε κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Τοπικού Συμβουλίου, που εξήρε αυτήν ακριβώς την ανάγκη και ζητούσε να προχωρήσουν οι διαδικασίες  προκειμένου να βρεθεί και να νοικιαστεί ο χώρος.

Ένα αίτημα που άμεσα καλύφθηκε και αφού έγιναν οι απαιτούμενες διαδικασίες βρέθηκε και νοικιάστηκε το καταλληλότερο γιαυτή την ανάγκη ακίνητο.

Είναι πραγματικά περίεργο και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά γιατί κάποιοι  επιλέγουν να δημιουργήσουν θέμα χρησιμοποιώντας ως πρόφαση το ότι το συγκεκριμένο ακίνητο ανήκει σε συμπολίτη μας που σχετίζεται με τα δημοτικά πράγματα.

Τόσα και τόσα ακίνητα είναι νοικιασμένα από τον Δήμο σε διάφορα σημεία, χωρίς ποτέ κανείς να ασχοληθεί με το ποιου ιδιοκτησία είναι. Πρώτη φορά  κάποιοι θορυβήθηκαν και θυμήθηκαν  να καυτηριάσουν  ένα γεγονός που είναι απόλυτα φυσιολογικό και που δεν αντίκειται σε κανέναν κανονισμό και σε καμιά διαδικασία.

Προφανώς άλλα είναι τα κίνητρα τους και άλλους σκοπούς θέλουν να εξυπηρετήσουν.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση