Άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων του “Διομήδη” στον Δήμο Ωρωπού.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

⚠️ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ – ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

⚠️Άμεσα και αποτελεσματικά αντιμετωπίστηκαν από τις δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού τα προβλήματα που προκάλεσε στο οδικό δίκτυο το βαρομετρικό χαμηλό #Διομήδης

✅Το βράδυ της Τετάρτης (12/1) παρουσία και του υπευθύνου της Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Δήμα εκχιονιστικό του Δήμου Ωρωπού έκανε καθαρισμό του οδοστρώματος από το χιόνι επί της οδού Δεκελείας στην Αγία Τριάδα στην περιοχή του Κατσιμιδίου.

✅Νωρίτερα μέσα στη μέρα συνεργείο του Δήμου Ωρωπού καθάρισε το οδόστρωμα από πέτρες και άλλα υλικά μετά από κατολίσθηση πέτρινης παλιάς μάντρας επί της οδού Κοροβέση στις Αφίδνες αποτέλεσμα της ισχυρής βροχής τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 12/1.

✅Το πρωί της Τετάρτης 12/1 έγινε επιτυχημένη επιχείρηση των συνεργείων του Δήμου Ωρωπού για την απόφραξη υδάτων που είχαν καλύψει το οδόστρωμα στην παραλιακή οδό Μαρκοπούλου – Αγίων Αποστόλων.⚠️Όλοι οι αντιδήμαρχοι, όλο το εργατικό δυναμικό και τα μηχανήματα των υπηρεσιών του Δήμου Ωρωπού βρίσκονται σε εγρήγορση για να αντιμετωπιστεί κάθε έκτακτο περιστατικό.

⚠️Σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. το βαρομετρικό χαμηλό #Διομήδης απομακρύνεται ανατολικά ωστόσο αφήνει πίσω του πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που θα προκαλέσουν ολικό παγετό στα ορεινά του Δήμου μας. Για το λόγο αυτό:⚠️Είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας ακόμα και αν σταματήσουν τα καιρικά φαινόμενα, ειδικά τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.

⚠️Οι χαμηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν τόσο την Πέμπτη 13/1, όσο και την Παρασκευή 14/1.

⚠️Οδηγούμε με πολύ χαμηλές, ταχύτητες και πάντα με ασφάλεια.

👉 Aυτή την ώρα (21:20, 12/1) η θερμοκρασία στην Ιπποκράτειο Πολιτεία είναι -2 βαθμοί Κελσίου, στις Αφίδνες και στη Μαλακάσα 0 βαθμοί Κελσίου, στο Καπανδρίτι, στο Πολυδένδρι, στον Αυλώνα 2 βαθμοί Κελσίου, στον Κάλαμο, στο Μαρκόπουλο και στο Μήλεσι 3 βαθμοί Κελσίου, στο Συκάμινο 4 βαθμοί Κελσίου, στον Ωρωπό, στο Χαλκούτσι και στους Αγίους Αποστόλους 5 βαθμοί Κελσίου. Οι ελάχιστες θερμοκρασίες το πρωί της Πέμπτης θα υποχωρήσουν 4-5 βαθμούς σε κάθε περιοχή.

🟢Παρακολουθείστε on line την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων από τους τους μετεωρολογικούς σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που βρίσκονται στο Δήμο μας.

✅Ιπποκράτειος Πολιτεία: https://penteli.meteo.gr/stations/ippokrateios/

✅Μαλακάσα: https://penteli.meteo.gr/stations/malakasa/

✅Ωρωπός: https://penteli.meteo.gr/stations/oropos/

👉Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τις τρεις επιχειρήσεις που αναφέρονται.

(Από την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Ωρωπού).

Απάντηση