Μεγάλα έργα πνοής εξήγγειλε ο Δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος διότι ακόμα ένα όνειρο δεκαετιών οδεύει προς την υλοποίηση του», αναφέρει ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης. 

Όπως ανακοίνωσα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου μπαίνουν στην τελική ευθεία μεγάλα έργα για το Δήμο μας, με την έγκριση των τοπικών ρυμοτομικών από το δημοτικό συμβούλιο.
Το πρώτο έργο αφορά στην κατασκευή νέου Δημαρχείου και το δεύτερο αφορά στην κατασκευή δύο νέων Δημοτικών Σχολείων στις Αφίδνες  και το χωριό Ωρωπός .

Σύμφωνα με τον κ. Γιασημάκη ιδιαίτερα για τις Αφίδνες πρόκειται για τρία έργα:

Το πρώτο αφορά στο  νέο δημοτικό σχολείο,  το δεύτερο στη  μετατροπή του πέτρινου κτιρίου σε πολιτιστικό κέντρο και το τρίτο στη  δημιουργία πάρκινγκ που θα λύσει το χρόνιο πρόβλημα των Αφιδνών στο χώρο που σήμερα στεγάζονται σε κοντέινερ οι τάξεις του σχολείου.

«Δεν είμαι μηδενιστής, δεν ακυρώνω προσπάθειες προηγούμενων δημοτικών αρχών,  αλλά υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά. Κάποιοι το σκέφτηκαν και έμειναν στη σκέψη, κάποιοι προσπάθησαν και δεν το κατάφεραν, κάποιοι όμως το υποσχέθηκαν, το ξεκίνησαν, το προχωρούν και θα το τελειώσουν», είπε ο κ. Γιασημάκης θέλοντας να δείξει πως στον Ωρωπό πνέει άλλος αέρας, δημιουργικός και αποτελεσματικός.

«Είναι μεγάλα έργα για τις Αφίδνες, για το Δήμο Ωρωπού γενικότερα και όλους τους δημότες του Ωρωπού», τονίζει ο δήμαρχος Ωρωπού. «Πιστεύω ότι σύντομα θα ανακοινωθούν με το καλό και οι χρηματοδοτήσεις», προαναγγέλλει και φυσικά για να το λέει κάτι θα ξέρει. Άλλωστε έχει καταφέρει στα δύο χρόνια ο Δήμος Ωρωπού να είναι πρωταθλητής χρηματοδοτήσεων, με αποτέλεσμα να απομειωθεί δραστικά το υπέρογκο χρέος που είχε συσσωρευτεί.

Ο κ. Γιασημάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του και όσους βοήθησαν και μόχθησαν για αυτά.

«Κάθε μέρα υλοποιούμε και μία δέσμευση μας», λέει με νόημα, Ο Δήμος Ωρωπού Αλλάζει…. συνεχίζουμε την προσπάθεια. 

Πηγή: otavoice.gr

Απάντηση