Όταν ο κύριος Ρουσσης μιλά για πολιτική ηθική,η πολιτική ηθική κοκκινίζει…..

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σήμερα εν μέσω καύσωνος ο κύριος Ρούσσης, ενδεδυμένος με το μανδύα του καλοσυνάτου, αναμάρτητου πολιτικού αποφάσισε να «δροσίσει» τους πολίτες του Ωρωπού με μια σειρά από «ανέκδοτα» τα οποία χωρίς καμιά δεύτερη σκέψη σκόρπισε προς όλες τις κατευθύνσεις.

«Ανέκδοτα» που επιχειρούν να παρουσιάσουν ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο του Δήμου Ωρωπού, σαν διεφθαρμένο  και διαπλεκόμενο , εκτός φυσικά από τον εαυτό του και τους 2-3 γραφικούς που του έχουν απομείνει.

Ο κύριος Ρούσσης που έχει αναγάγει την πολιτική διαπλοκή και το πολιτικό «νταραβεράκι» σε «επιστήμη» και σε απόλυτη καθημερινή του πρακτική, έρχεται σήμερα φορώντας το «υποκριτικό» φωτοστέφανο της ηθικής και της αλήθειας, να επιχειρήσει να ξεγελάσει τους πολίτες, υποκρινόμενος όπως πάντα και αδιαφορώντας για το ότι όποιος διαβάζει τα γραφόμενα του ξεσπά σε ακράτητα γέλια.

Αφερέγγυος, ανεύθυνος και επιπόλαιος ο Γιασημάκης, γκαφατζής, αδιαφανής και όχι με τόσο «καθαρά χέρια» ο Καμπιώτης για τον «άμεμπτο» και «αναμάρτητο»  κύριο Ρούσση.

Και το πάει ακόμα παραπέρα ο κύριος Ρούσσης μιλώντας για γκανγκστερικές συμφωνίες που παραπέμπουν σε μαφιόζικες πρακτικές του υποκόσμου……..

Απαράδεκτες και απίστευτες εκφράσεις, δημιουργήματα της φαντασίας ενός «απελπισμένου» εγκεφάλου που αρνούμενος να δεχτεί πως τα δικά του λάθη τον οδήγησαν στα τωρινά του αδιέξοδα, ψάχνει να φορτώσει τις αποτυχίες του οπουδήποτε αλλού. Απόλυτα συνηθισμένη στάση ανθρώπων που έχουν τοποθετήσει το εγώ τους, πάνω από όλους και από όλα.

Άραγε τι έκανε ο κύριος Ρούσσης και οι συνεργάτες του εκείνη την ενδιάμεση εβδομάδα μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων;

Είχε αποσυρθεί από τα εγκόσμια και προσευχόταν ενώ ταυτοχρόνως νήστευε;

Να υποθέσουμε πως δεν συνομίλησε με κανένα, δεν «έταξε» δεν υποσχέθηκε , δεν παραχώρησε, δεν συμφώνησε, δεν πίεσε;

Ή μήπως ο κύριος Ρούσσης σπατάλησε εκείνη την βδομάδα με πολιτικές συζητήσεις υψηλού επιπέδου και με καλοσυνάτες προσεγγίσεις πολιτών που δεν τον είχαν ψηφίσει την πρώτη Κυριακή;

Οι πάντες γνωρίζουν τι ακριβώς έκανε εκείνη την βδομάδα ο κύριος Ρούσσης .Και περισσότερο από όλους το γνωρίζει ο ίδιος.

Αν υπήρχε ένας τρόπος να καταγραφούν οι υποσχέσεις και τα θα που σκόρπισε, είναι απολύτως βέβαιο πως δεν θα αρκούσαν δεκάδες τόμοι για να τα χωρέσουν. Το ότι βεβαίως απέτυχε να τα κάνει πιστευτά στους συνομιλητές του, έχει να κάνει με την πλήρη πολιτική του αφερεγγυότητα και με την απόλυτη πολιτική δυσπιστία που συνοδεύει τα όσα λέει και κάνει ο κύριος Ρούσσης.

Και πώς να πειστούν άλλωστε οι πολίτες από ανθρώπους που έχουν  ανοιχτούς λογαριασμούς με την δικαιοσύνη, για πολύ σοβαρά αδικήματα και παρόλα αυτά έχουν το θράσος να κουνάνε και το δάχτυλο…….

Σήμερα λοιπόν ο κύριος Ρούσσης και οι 2-3 γραφικοί που του έχουν απομείνει «αρπάζονται» από ένα έγγραφο το οποίο δημοσιοποίησε ένας «ορκισμένος» εχθρός τους-άσχετα αν σήμερα κοινοποιεί τις δηλώσεις του-και προσπαθούν να συσπειρώσουν τα υπολείμματα μιας ομάδας που υπάρχει πια μόνο στην φαντασία του κυρίου Ρούσση, παλεύοντας να προλάβουν την απόλυτη διάλυση που οσονούπω φθάνει.

Δεν πείθουν κανέναν, γίνονται ακόμα πιο «αποκρουστικοί πολιτικά» και αποδεικνύουν πως ούτε κατάλαβαν, ούτε πήραν το μήνυμα, ούτε παραδειγματίστηκαν από την λαϊκή ετυμηγορία των πολιτών του Ωρωπού, που τους έστειλαν στα αζήτητα και στην πολιτική ανυπαρξία.

Η κοινωνία, αλλά και συντεταγμένες οι υπόλοιπες υγιείς πολιτικές δυνάμεις του τόπου, τους έχουν απομονώσει και δεν τους δίνουν πια καμιά σημασία.

Άλλωστε στην ζωή και στην πολιτική «όπως στρώνεις κοιμάσαι».

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice

Απάντηση