Για πες μας εσύ για το Γήπεδο του Αυλώνα κύριε Ρούσση

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Παραποίηση της αλήθειας που πηγάζει από άκρατο πολιτικό μένος και από μη παραδοχή της κατάστασης, εκθέτει εκείνους που το κάνουν, επειδή αποδεικνύεται εύκολα από τα ίδια τα γεγονότα.

Και όταν συνεχίζεις να επιδεικνύεις έπαρση και παντογνωστισμό, όταν μάλιστα έχεις διαψευστεί πάμπολες φορές δείχνεις πως δεν σε ενδιαφέρει το αποτέλεσμα των όσων λες, και το πως τα αντιλαμβάνεται ο πολίτης, αλλά ο στόχος σου είναι να προκαλέσεις θόρυβο και να σκορπίσεις αβεβαιότητα μήπως και καταφέρεις να πετύχεις τα «σχέδια» σου που δεν είναι άλλα από το να μην γίνει απολύτως τίποτα υπέρ του τόπου και του κοινωνικού συμφέροντος.

 Στην περίπτωση λοιπόν του κυρίου Ρούσση και των όσων εξακολουθεί να υποστηρίζει για το Δημοτικό γήπεδο του Αυλώνα, ισχύουν επ΄ ακριβώς όλα τα παραπάνω και τον καθιστούν πραγματικά πολιτικά επικίνδυνο για τον τόπο, αφού αποδεικνύει καθημερινά και κατ΄ εξακολούθηση πως προφανώς απεύχεται την πραγματοποίηση αυτού του μεγάλου έργου και μηχανεύεται τρόπους που θα μπορούσαν να το σταματήσουν.

Σε προηγούμενη ανάρτηση μας είχαμε τονίσει πως το έργο συνεχίζεται κανονικά χωρίς ενστάσεις.

Στην νέα του ανάρτηση ο κύριος Ρούσσης αφού μας χαρακτηρίζει από φερέφωνα έως ανίκανους και επικίνδυνους, που δεν ξέρουμε τι μας γίνεται, καταλήγει να καταθέτει συγκεκριμένα ερωτήματα για την κατάθεση προδικαστικής αγωγής κατά του διαγωνισμού για το Δημοτικό Γήπεδο του Αυλώνα, από συγκεκριμένη εταιρεία και μάλιστα προθυμοποιείται να μας ενημερώσει επειδή όπως είναι γνωστό είναι φωτεινός παντογνώστης και επειδή κατέχει την απόλυτη πολιτική σοφία και γνώση, επειδή όπως λέει εμείς προσπαθούμε να παραποιήσουμε την αλήθεια.

Θα αντιστρέψουμε τις ερωτήσεις αγαπητέ κύριε Ρούσση και θα τις απευθύνουμε σε εσάς για να μας απαντήσετε. Μήπως εσείς έχετε ενημερωθεί τώρα για την τύχη της προδικαστικής αγωγής κατά του διαγωνισμού; Μήπως εσείς γνωρίζετε να μας πείτε τι έχει συμβεί, που έχει καταλήξει και αν είναι σε ισχύ ή έχει τεθεί στο αρχείο; Αυτό άραγε το γεγονός «ξέχασαν» να σας το περιγράψουν οι «συνεργάτες» σας;

Είναι απολύτως φανερό ότι ο κύριος Ρούσσης στην παραζάλη του και στην προσπάθεια του να εμποδίσει την νεολαία του Αυλώνα να αποκτήσει νέο και αναβαθμισμένο γήπεδο, σκηνοθετεί με το μυαλό του πλασματικές καταστάσεις γίνεται μέρος τους, και προσπαθεί να τις εμφανίσει ως πραγματικές, χρεώνοντας μάλιστα και καταγγέλλοντας εναντίον όσων έχουν το θράσος να συνεχίζουν να αμφισβητούν τον παντογνωστισμό του.

Μα όμως δεν σκέπτεται πως υπάρχει και η πραγματικότητα; Δεν σκέπτεται πως χρησιμοποιώντας διαρκώς και με τόση μεγάλη έπαρση και σιγουριά ένα ψέμα «με κοντά ποδάρια» πολύ σύντομα θα καταστεί εντελώς αναξιόπιστος; Δεν αντιλαμβάνεται πως με όλα αυτά δείχνει απλά την επιθυμία του να μην προχωρήσει και να μην ολοκληρωθεί το έργο;

Ο Λαός του Αυλώνα και ιδιαίτερα η νεολαία του γνωρίζει επ ακριβώς τις επιδιώξεις και τα θέλω του κυρίου Ρούσση. Τα έζησε επί μια πενταετία ζώντας στο περιθώριο και στο απόλυτο τίποτα που του επεφύλαξε ο αυτός και η παρέα του. Γνωρίζει επίσης πως η Δημοτική αρχή Γιασημάκη έχει εκπονήσει μια σειρά από παρεμβάσεις που θα αλλάξει την καθημερινότητα και την εικόνα του Αυλώνα και περιβάλλει όλο αυτό το εγχείρημα με εμπιστοσύνη και σιγουριά.

Θα αφήσουμε τον κύριο Ρούσση στις αμφιβολίες, τα ερωτήματα και τις φρούδες ελπίδες του. Για άλλη μια φορά λίαν συντόμως θα «κερδίσει» άλλην μια πανηγυρική διάψευση μαζί με όλα όσα την συνοδεύουν……….

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice

Απάντηση