Κανονικά συνεχίζεται ο διαγωνισμός για το γήπεδο του Αυλώνα, χωρίς ενστάσεις

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η όψιμη «ευαισθησία» του κυρίου Ρούσση για τους κατοίκους του Αυλώνα και ιδιαίτερα για την νεολαία, αποκτά πια παροιμιώδης διαστάσεις και ξεπερνώντας κατά πολύ την προσπάθεια αποπροσανατολισμού, φτάνει πια στον εμπαιγμό και την απόλυτη υποκρισία.

Με νέα παρέμβαση ο κύριος Ρούσσης επιτίθεται στην Δημοτική αρχή, με ένα μήνυμα πολιτικά «θυμωμένο» που μπερδεύει τις ευχές για διάλυση, τους ευσεβείς πόθους για ενστάσεις που θα φρενάρουν και θα ματαιώσουν το έργο και τα απαράδεκτα πολιτικά υπονοούμενα που μιλούν για «ευνοούμενους» προμηθευτές και για «φωτογραφικούς» όρους που οδηγούν σε προεπιλεγμένους μειοδότες.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πάντως πως όταν ο κύριος Ρούσσης μιλά για τέτοια ζητήματα, τα περιγράφει απολύτως ξεκάθαρα και κατανοητά, λες και έχει ζήσει τις λεπτομέρειες τους και τα παρακλάδια τους εκ των έσω, σε πραγματικό χρόνο και με πραγματικές συνθήκες. Τόσο κατανοητός γίνεται και με τόση λεπτομέρεια περιγράφει πράγματα που για τους απλούς πολίτες είναι τόσο δύσκολο ακόμα και να τα φανταστούν.

Τι μας λέει λοιπόν τώρα ο κύριος Ρούσσης; Μας λέει πως επαληθεύθηκε και πως κάποια εταιρεία έχει κάνει ένσταση εναντίον του διαγωνισμού, έχει προσφύγει στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών και πολύ σύντομα θα δικαιωθεί( όπως προβλέπει ο μάντης κύριος Ρούσσης, ή μάλλον όπως εύχεται), με αποτέλεσμα το έργο να κολλήσει και να τιμωρηθούν οι κάτοικοι του Αυλώνα. Ναι αυτοί οι ίδιοι κάτοικοι που για πέντε ολόκληρα χρόνια τους είχε εγκαταλείψει και ξέχασε να βάλει μια πέτρα πάνω στην άλλη.

Και συνεχίζοντας λέει πως δικαιώνεται.

Τεράστια παραποίηση της πραγματικότητας και τεράστια προσπάθεια αποπροσανατολισμού. Ο κύριος Ρούσσης έριχνε τα βέλη του(λόγω αυξημένων τεχνικών γνώσεων, που απόκτησε άραγε που;) και είχε ασκήσει έντονη κριτική, όσον αφορά την ακαταλληλότητα τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα, ύψους 41mm, όταν οι σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές, αλλά και οι τοπικές θερμοκρασιακές συνθήκες, απαιτούν χλοοτάπητα, ύψους 60 mm. Αυτά έλεγε ο κύριος Ρούσσης κόντρα βέβαια στην πραγματικότητα, μιας και οι μέθοδοι έχουν αλλάξει και έχουν προσαρμοστεί και εστιαστεί στην ποιότητα των υλικών κατασκευής και στην μη βλάβη αυτών στην υγεία των αθλουμένων. Τι λέει κατά αντιστοιχία η ένσταση της εταιρείας την οποία ανακάλυψε ο κύριος Ρούσσης και με χαρά μας παρουσιάζει; H εταιρία καταγγέλλει ότι, κακώς, η Δημοτική Αρχή προχώρησε σε μια προκήρυξη όπου έχει ενοποιήσει δύο, εντελώς, διαφορετικά και άσχετα μεταξύ τους αντικείμενα. Ενοποίησε μια εργολαβία που αφορά την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, πυλώνων ηλεκτροφωτισμού και συστημάτων ασφαλείας με μια άλλη που αφορά την τοποθέτηση χλοοτάπητα.

Μα τι σχέση έχει αυτό με τα όσα έλεγε ο κύριος Ρούσσης και σήμερα μάλιστα δηλώνει δικαιωμένος; Εδώ έρχεται μια εταιρεία και λέει κάτι εντελώς διαφορετικό, από τις καταγγελίες του κυρίου Ρούσση. Είναι δε ακόμα πιο ακατανόητη η συμπεριφορά του κυρίου Ρούσση που ξεχνά να μας πει πως αυτός ο τόσο «βαθύς» γνώστης των διαδικασιών και των νόμων ΨΗΦΙΣΕ αυτή την διαδικασία και την ΕΝΕΚΡΙΝΕ. Να υποθέσουμε πως τότε ο κύριος Ρούσσης δεν τα γνώριζε όλα αυτά; Να υποθέσουμε πως κάπου τα άκουσε ή κάποιος του τα είπε; Να υποθέσουμε πως τελικά βρίσκεται σε πολιτική δίνη μη αντέχοντας την συρρίκνωση του πρώην συνδυασμού του και τα όσα έργα εξαγγέλλονται και ξεκινούν από την Δημοτική αρχή; Ότι και να υποθέσουμε «μέσα» θα είμαστε. Σίγουρα η εποχή δεν είναι πολύ καλή για τον κύριο Ρούσση και τους συν αυτώ.

Θα θέλαμε βέβαια κλείνοντας να τον πληροφορήσουμε , για να ησυχάσει και αυτός, πως ο Διαγωνισμός σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, απόλυτα διασταυρωμένες, συνεχίζεται κανονικά χωρίς ενστάσεις.. Δεν κινδυνεύει προς το παρόν τουλάχιστον το Γήπεδο του Αυλώνα κύριε Ρούσση. Και λέμε προς το παρών γιατί όπως γίνεται φανερό στην πολιτική «ποτέ μην λες ποτέ», όταν μάλιστα υπάρχουν τόσοι πολλοί που ανησυχούν υποκριτικά για κάτι και κόπτονται δήθεν για το καλό όλων μας.

Σχόλιο Συντακτικής Ομάδας: Είναι τόσο «βαρυσήμαντη» και «σοβαρή» η καταγγελία-δήλωση του κυρίου Ρούσση που αν και την έχει κάνει σχεδόν 30 ώρες πριν και να και έχει επικολλήσει στην ανάρτηση του 22 στενούς του συνεργάτες, έχει κατορθώσει να αποσπάσει ούτε λίγο ούτε πολύ 23 ολόκληρα likes(όπως χαρακτηριστικά φαίνεται στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε). Ούτε οι «επικολλημένοι» δεν έχουν μπει στον κόπο να κάνουν like. Είναι αυτό που χαρακτηριστικά λέμε: Μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις…………

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice

Απάντηση