Έκτακτο! Ανεξαρτητοποίηση Χρήστου Σαμπάνη από τον συνδυασμό του κυρίου Ρούσση!Ο Τελευταίος να κλείσει την πόρτα……..

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πριν από λίγο έφτασε σε μας η είδηση της ανεξαρτητοποίησης του Χρήστου Σαμπάνη από τον συνδυασμό Πρώτα ο Δημότης του κυρίου Ρούσση. Όπως μαθαίνουμε έχει αποστείλει  σχετική επιστολή στον Δήμο με την οποία δηλώνει αυτή ακριβώς την απόφαση του και ζητά να παραμείνει ανεξάρτητος μέχρι την λήξη της θητείας του το 2023.

Τελικά αναρωτιόμαστε πόσοι θα μείνουν στον συνδυασμό του κυρίου Ρούσση; Και αν τελικά η Δημοτική Αρχή τα κάνει όλα τόσο λάθος και αν η Αντιπολιτευτική τακτική του κυρίου Ρούσση είναι τόσο πετυχημένη γιατί συνεχώς αποχωρούν εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι από την συγκεκριμένη παράταξη;  Μήπως τελικά «δεν είναι στραβός ο γιαλός», «αλλά στραβά αρμενίζει»  ο κύριος Ρούσσης και οι συν αυτώ;

Σχόλιο Συντακτικής Ομαδας: Διαβάσαμε πριν από λίγο το χιουμοριστικό «αρθράκι» των επιστημόνων αρθρογράφων του γνωστού-άγνωστου, επώνυμου-ανώνυμου site και μόλις «βάλουμε βενζίνη» θα τους απαντήσουμε. Προς το παρών τους αφήνουμε στην προσπάθεια που  προφανώς θα καταβάλουν να εξηγήσουν την νέα ηχηρή αποχώρηση από την παράταξη τους. Τους νοιώθουμε και του κατανοούμε. Είναι πολύ δύσκολο και επίπονο να προσπαθείς να κάνεις μόνιμα το Άσπρο Μαύρο. Με αυτή την ζέστη που κάνει δεν θα θέλαμε με τίποτα να είμαστε στην θέση τους.

Οι Δόκιμοι Συντάκτες της Συντακτικής Ομάδας του Oropos Voice.

Απάντηση