Στις 12/04 ο κύριος Ρούσσης εγκρίνει και στις 26/05 καταγγέλλει…….

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Είχαμε καιρό είναι η αλήθεια να διαβάσουμε Δελτίο τύπου του τέως Δημάρχου Θωμά Ρούσση. Σήμερα όμως θυμήθηκε την καταγγελτική του διάθεση και προχώρησε σε ένα λιβελλογράφημα που ούτε λίγο ούτε πολύ στρέφεται εναντίον του εαυτού του(;;;;;;).

Και εξηγούμαστε.

Στις 12/04/2021 ήρθε στην  Οικονομική Επιτροπή του Δήμου μεταξύ άλλων ένα θέμα που αφορούσε την έγκριση της μελέτης και τον καθορισμό του τρόπου κατασκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Δ.Ε Αυλώνα. Μετά από συζήτηση του θέματος τελικά υπήρξε απολύτως ομόφωνη έγκριση του. Ανάμεσα στα παρόντα μέλη που με την θετική του ψήφο ενέκρινε την συνέχεια του έργου ήταν φυσικά και ο τέως Δήμαρχος Θωμάς Ρούσσης.(Παρακάτω δημοσιεύουμε αυτούσια την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής με την θετική ψήφο του κυρίου Ρούσση)

Ένα μήνα και κάτι μετά ,σήμερα δηλαδή στις 26/05/2021 ο κύριος Ρούσσης βγαίνει και καταγγέλλει αστοχίες και λάθη της μελέτης την οποία έχει εγκρίνει κατηγορώντας μάλιστα την Δημοτική αρχή πως φέρεται επιπόλαια και πως πάει να «ξεπετάξει» το έργο.

Προκαλεί πραγματικά εντύπωση αυτή η απίστευτη μεταστροφή του κυρίου Ρούσση, ο οποίος ξαφνικά «ανακαλύπτει την Αμερική» και βάλει επί δικαίων και αδίκων.

Τι άραγε επηρέασε τον κύριο Ρούσση; Ποια «συμφέροντα»-πολιτικά πάντα- και ποιες δεύτερες ή και τρίτες σκέψεις και κουβέντες τον έκαναν να πάει στην αντίθετη ακριβώς κατεύθυνση και να ξεχάσει όλα όσα δεχόταν τον Απρίλη;

Μήπως τον έχει έντονα ανησυχήσει ο τρόπος που υποδέχτηκαν το έργο οι κάτοικοι του Αυλώνα; Μήπως έχει θορυβηθεί επειδή ένα χωριό που επί μία ολόκληρη πενταετία απαξίωσε, σήμερα βλέπει να πραγματοποιείται ένα χρόνιο αίτημα της νεολαίας του και έχει αντιληφθεί την διαφορά της ποιότητας της  Δημοτικής αρχής Γιασημάκη, σε σχέση με την παντελή απουσία της δικιάς του Δημοτικής αρχής ; Μήπως τελικά θέλει έστω και τώρα, την ύστατη ώρα να «φρενάρει» και να αναβάλλει το ίδιο το έργο και την ολοκλήρωση του;

Ότι και να θέλει να καταφέρει ο κύριος Ρούσσης προφανώς και δεν θα το πετύχει. Το μόνο που καταφέρνει με αυτή την «αστεία» υπαναχώρηση του είναι να «κερδίζει» απαξίωση και απομόνωση από τους κατοίκους του Αυλώνα , αλλά και από όλους τους πολίτες του Δήμου μας.

Εννοείτε πως η ολοκλήρωση του έργου της αναβάθμισης του γηπέδου του Αυλώνα με τις πιο διαφανείς διαδικασίες που μπορούν να προβλεφθούν και να χρησιμοποιηθούν, δεν μπορεί να σταματήσει όσο και αν το θέλει ο κύριος Ρούσσης και οι συν αυτώ. Θα ολοκληρωθεί και θα αποτελέσει ένα κόσμημα για τον Αυλώνα και για την ευρύτερη περιοχή.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση