Μετά από μια 20ετία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκαμίνου, αποκτά στέγη!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκαμίνου ιδρύθηκε το 2001 και από τότε πάλευε για να αποκτήσει μόνιμη στέγη, μέσα στην οποία θα μπορούσε να οργανωθεί καλύτερα και να προγραμματίσει καλύτερα τις δράσεις του. Ένα χρόνιο και απόλυτα δίκαιο αίτημα που σήμερα μπαίνει πια στο δρόμο της πραγματοποίησης του.

Εδώ και λίγο καιρό ο μόνιμος πια ευεργέτης της περιοχής μας Αθανάσιος Μαρτίνος είχε προσφέρει έναν προκατασκευασμένο οικίσκο προκειμένου να εγκαταστήσει εκεί την έδρα και τις δράσεις του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκαμίνου. Το μόνο που έμενε ήταν να βρεθεί και να παραχωρηθεί Δημοτικός χώρος προκειμένου εκεί να τοποθετηθεί ο οικίσκος. Με συντονισμένες ενέργειές του Δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη και μετά από συνεργασία με το Προεδρείο του Συλλόγου ο χώρος αυτός βρέθηκε δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Συκαμίνου.

Απόψε στο Δημοτικό Συμβούλιο ήρθε το θέμα προς ψήφιση και έγκριση, όπως ακριβώς και έγινε.

Στην εισήγηση του ο Δημοτικός Σύμβουλος και εντεταλμένος Σύμβουλος Συκαμίνου Δημήτρης Σαμπάνης τόνισε πως μετά από 20 χρόνια δίκαιης και έντονης προσπάθειάς ο Σύλλογος Συκαμίνου ήρθε η ώρα να αποκτήσει την μόνιμη έδρα του επί Δημαρχίας Γιώργου Γιασημάκη. Μια ενέργεια που όπως τόνισε ο Δημήτρης Σαμπάνης θα γραφεί στην Ιστορία του Συλλόγου και θα σηματοδοτεί την από εδώ και πέρα πορεία του. Τόνισε επίσης και την αξία των ενεργειών της διοίκησης και των μελών του Συλλόγου που πραγματικά προσφέρουν τα μέγιστα στην προσπάθεια της Πολιτιστικής αναβάθμισης του Συκαμίνου. Καταλήγοντας ο Δημήτρης Σαμπάνης επανέλαβε την αξία αυτής της ενέργειας της διοίκησης Γιασημάκη και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά τον ευεργέτη Αθανάσιο Μαρίνο, που στέκεται πάντα δίπλα στην περιοχή βοηθώντας και προσφέροντας τα μέγιστα.

Ο Γιώργος Γιασημάκης και η Δημοτική του αρχή παλεύει σε όλα τα επίπεδα χωρίς διαχωρισμούς να δώσει λύσεις σε θέματα και ζητήματα που αδικαιολόγητα έμεναν άλυτα για πολλά χρόνια ,αποδεικνύοντας πως τελικά  όταν υπάρχει σχέδιο, οργάνωση και αποφασιστικότητα, τίποτα δεν είναι αδύνατον.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση