“Το νέο πολιτικό παραλήρημα” του “διασκεδαστικού Δημάρχου του Facebook”.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κάθε φορά που ο Δήμαρχος του facebook εκδίδει νέο οργισμένο διάγγελμα , ξεπερνά τον εαυτό του και παραδίδει μαθήματα ανευθυνότητας, κακοήθειας και υποκρισίας. Κάθε φορά οι πολίτες νομίζουν πως το «τερμάτισε» πως δεν έχει παρακάτω και κάθε φορά έρχεται να τους διαψεύσει με μεγαλύτερο «ευθυμογράφημα», γεμάτο πόνο και δάκρυ.

Δεν έχει καταφέρει ο πρώην κοινοτάρχης Συκαμίνου να ξεπεράσει την εκλογική του ήττα. Δεν έχει καταφέρει να μπει στην διαδικασία προσαρμογής στην σκληρή πραγματικότητα. Και εκτός από αυτό έχει και έναν απέραντο θυμό απέναντι στους πολίτες που δεν τον εξέλεξαν και πάλι, για να ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο.

Εύκολα «στήνει» προβλήματα, εύκολα εξαπολύει «δακρύβρεχτες» καταγγελίες, εύκολα μεταβάλει το άσπρο σε μαύρο και την μέρα σε νύχτα. Παλιά του τέχνη κόσκινο άλλωστε. Αυτό έχει μάθει να κάνει και αυτό κάνει. Το περίεργο είναι πως νομίζει πως οι πολίτες πέφτουν θύματα του «πολιτικού του παραλογισμού».

Σήμερα λοιπόν κόντρα σε κάθε λογική προχωρά ακόμα παρακάτω. «Σκορπά» ένα τεράστιο ψέμα, με πολύ «κοντά πόδια». Κριτικάροντας την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής διαδίδει ψευδώς και με απόλυτο δόλο, πως ψηφίστηκε το σχέδιο προϋπολογισμού του Δήμου Ωρωπού και μάλιστα χωρίς να έχει αποσταλεί εισήγηση. Εννοείτε βεβαίως πως κάτι τέτοιο δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Το συγκεκριμένο θέμα δεν συζητήθηκε ποτέ και αναβλήθηκε για επόμενη συνεδρίαση . Αυτό βέβαια θα έπρεπε να το γνωρίζει ο κύριος τέως. Ή μήπως το γνώριζε και παρόλα αυτά εξέδωσε την ανακοίνωση;

Ο Δήμαρχος του facebook κάθε μέρα που περνά κατρακυλά και πιο κάτω. Θυμωμένος στρέφεται  εναντίον όποιου δεν υποκλίνεται και δεν υπηρετεί την ορθότητα των δικών του απόψεων και που δεν δέχεται να «παίξει» στο ρυθμό του. Όλοι είναι κακοί και ο πρώην Δήμαρχος είναι ο μοναδικός πεντακάθαρος της τοπικής πολιτικής σκηνής. Ο πρώην κοινοτάρχης Συκαμίνου που επί πέντε χρόνια διοίκησε με τον πιο απολυταρχικό και εγωιστικό τρόπο. Ο κύριος Ρούσσης που «έστησε» ένα απαράμιλλο πολιτικό σκηνικό αλληλοεξυπηρετήσεων και παλαιοκομματικού τύπου, πέρα και πάνω από τις διαδικασίες και τα ισχύοντα και παρέδωσε έναν Δήμο διαλυμένο και στα πρόθυρα της οικονομικής χρεωκοπίας.

Είναι απόλυτα βέβαιο πως όσο και αν το παλεύει, όσο και αν προσπαθεί να διασπείρει σύγχυση και παραπληροφόρηση, το μόνο που θα καταφέρει είναι να χάσει ακόμα και αυτά τα λίγα που του έχουν απομείνει. Όταν απουσιάζει η λογική και η καλή πρόθεση, τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει και να κινηθεί προς την θετική κατεύθυνση. Το να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τα νοητικά άλματα του κυρίου Ρούσση είναι πλέον ανώφελο και δεν προσθέτει απολύτως τίποτα στη πραγματικότητα που σήμερα ζει και αναπνέει η κοινωνία.

Ο Δήμος Ωρωπού προχωρά δυναμικά σε όλους τους τομείς και σε όλα τα μέτωπα, πετυχαίνοντας σημαντικές επιτυχίες, παρά την δυσκολία και την ιδιαιτερότητα των καιρών. Αυτό το γεγονός έχει σαν αποτέλεσμα να προκαλεί την αντίθεση και την οργή όλων όσων ονειρεύονται παλινορθώσεις και χαμένους παράδεισους. Τους αφήνουμε στην ζοφερή μοναξιά τους. Είναι δύσκολες οι στιγμές που περνούν και τους καταλαβαίνουμε απόλυτα. Σχεδίαζαν πολλά, αλλά οι πολίτες τους έριξαν στο καναβάτσο. Και τώρα παλεύουν να ζήσουν με τις φοβίες και με τις ελλείψεις τους. Τους αφήνουμε στα προβλήματα τους. Ο τόπος προχωρά, αυτοί μένουν πίσω ουραγοί και απελπιστικά μόνοι.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση