Ο Μόνος που δεν δικαιολογείται να μιλά για τα Διόδια, είναι ο κύριος Ρούσσης.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πραγματική έκπληξη σήμερα για τους πολίτες αποτέλεσε το νέο «παραμύθι»  που σκαρφίστηκαν οι γνωστοί-άγνωστοι «επικοινωνιολόγοι» του κυρίου Ρούσση.

Ένα «παραμύθι» που δεν έχει «δράκο» μιας και στο μόνο σημείο που εξακολουθούν να ζουν «δράκοι» στην περιοχή μας, είναι στα «πικραμένα τους μυαλά». Που αρνούνται να αποδεχτούν, αρνούνται να αντιληφθούν, αρνούνται να πιστέψουν και το μόνο που ψάχνουν, είναι να βρουν τρόπους, θεμιτούς η αθέμιτους, προκειμένου να ακυρώσουν ή να υποβαθμίσουν ότι πραγματοποιεί η Δημοτική αρχή.

Αναζητούν μάλιστα τρόπους προσπαθώντας ταυτόχρονα να γλυτώσουν από την δίκαια λαϊκή κατακραυγή και να αποφύγουν να παραδεχτούν πως αρνούνται να επιτρέψουν στον τόπο να αναπτυχθεί και να επουλώσει τις πληγές που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Σήμερα το «μενού» της καταστροφής είχε διόδια. Ναι διόδια.

Ο κύριος Ρούσσης και οι συν αυτώ, που δεν έκαναν τίποτα προς την κατεύθυνση της οποιαδήποτε παρέμβασης και διεκδίκησης στο θέμα των διοδίων, έρχονται σήμερα να κακίσουν την Δημοτική Αρχή, επειδή αποδέχτηκε την χορηγία από την Νέα Οδό, προκειμένου να κατασκευαστεί μια παιδική χαρά στην Σκάλα Ωρωπού. Που είναι το κακό σε αυτό; Προφανώς γιαυτούς το κακό είναι πως θα γίνει κάτι για τον τόπο. Οι λόγοι που επικαλούνται προφανώς και δεν αντέχουν σε καμιά κριτική. Κατηγορούν την Δημοτική αρχή πως δεν έκανε τίποτα για τα διόδια, όταν αυτοί το μόνο που έκανα επί μια πενταετία, ήταν να ξεχάσουν να πληρώσουν, όχι βέβαια για λόγους αντίστασης, όπως λένε, αλλά γιατί γενικά «ξεχνούσαν» να πληρώσουν.

Ταυτόχρονα προσπαθούν να προσθέσουν «πόντους» σε αυτά τα απίστευτα που κατασκευάζουν, λέγοντας πως η Δημοτική Αρχή, βιάστηκε να πληρώσει την Νέα Οδό και δεν πλήρωσε επαγγελματίες της περιοχής, που περιμένουν με δικαστικές αποφάσεις να πληρωθούν, για έργα και για προμήθειες, που η δικιά τους Δημοτική αρχή συσσώρευσε, και η δικιά τους Δημοτική αρχή ξέχασε να πληρώσει. Ξεχνά βέβαια ο κύριος Ρουσσης και τα φερέφωνα του να αναφέρουν πως ήταν κατηγορούμενος , μαζί με δύο υπαλλήλους του Δήμου, επειδή είχε “ξεχάσει” να πληρώσει και χρησιμοποιούσε τα χρήματα για να πληρώνει τους διάφορους εργολάβους που “δρούσαν” στον Δήμο μας.

Ξεχνά να αναφέρει πως τότε πανηγύριζε επειδή ακριβώς πληρώθηκε η Νέα Οδός, λίγες μέρες πριν το δικαστήριο, γλιτώνοντας τον από βέβαια βαριά καταδίκη. Ξεχνά να αναφέρει πως αυτή η αποπληρωμή έγινε με λεφτά του Κράτους, χωρίς να επιβαρυνθεί στο ελάχιστο ο πολίτης του Ωρωπού. 

Μια απόλυτα ασυνάρτητη καταγραφή κατασκευασμένων προβλημάτων, που τελικά γίνεται μπούμερανγκ και στρέφεται εναντίον των πολιτικών καταστροφολόγων της συμφοράς. Η Πενταετής απουσία οποιασδήποτε παρέμβασης για τα διόδια, η απόλυτη εναρμόνιση με τις κυβερνητικές επιταγές και η απόλυτη εγκατάλειψη των διωκομένων πολιτών, από την Νέα Οδό, αφαιρεί το δικαίωμα από τον κύριο Ρούσση και τους συνεργάτες του να μιλούν για αυτό το θέμα.

Όπως επίσης η απουσία του κυρίου Ρούσση και των συνεργατών του από την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που ψήφισε την αποδοχή της δωρεάς και ως εκ τούτου την κατασκευή της παιδικής χαράς αποτελεί μέγιστό unfair εναντίον των κατοίκων και ιδιαίτερα των γονιών του Ωρωπού και αποτελεί άλλη μια περίτρανη απόδειξη πως ποτέ δεν νιάστηκαν για τίποτα και για κανέναν, πέρα των προσωπικών τους ωφελημάτων και πέρα της εξυπηρέτησης των δικών τους παιδιών και μόνο. Ο λόγος που προσπαθούν να δημιουργήσουν ανύπαρκτα ζητήματα είναι επειδή βλέπουν πως η Δημοτική Αρχή κάθε μέρα νοικοκυρεύει και βάζει τάξη σε όλα τα ζητήματα που άφησαν άλυτα και ξεκρέμαστα. Με οποιαδήποτε δικαιολογία στόχος και σκοπός τους είναι να μην μπει «μια πέτρα πάνω στην άλλη». Δυστυχώς γιαυτούς και ευτυχώς για τους πολίτες του Ωρωπού, δεν θα το πετύχουν.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση