Όταν επειδή «ξέχασες» εσύ, νομίζεις πως ξέχασαν και οι άλλοι……

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απίστευτος πόνος και οδύνη έχει καταλάβει τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του κυρίου Ρούσση και το αλήστου μνήμης «συγγραφικό» τους πεδίο. Τον άλλοτε παντοδύναμο «Παραπλανητή», που δίκαζε, καταδίκαζε, σπίλωνε, τρομοκρατούσε, αλλοίωνε…..

Απίστευτος πόνος συνοδευόμενος από επιλεκτική αμνησία, και από μια πρωτοφανή απαίτηση να ξεχάσουμε. Να μην θυμόμαστε τίποτα από το παρελθόν και να υποκριθούμε και μεις, μαζί με αυτούς πως η πολιτική ζωή του Ωρωπού, αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου του 2019 που ανέλαβε Δήμαρχος ο Γιώργος Γιασημάκης. Υπονοώντας βεβαίως πως μέχρι τότε ζούσαμε αλλού, δεν βλέπαμε, δεν ακούγαμε, δεν καταλαβαίναμε και πως όλα τότε στο «μαγικό» δικό τους κόσμο λειτουργούσαν τέλεια και χωρίς κανένα πρόβλημα. Επειδή το έχουν πιστέψει αυτοί, ή μάλλον κάνουν πως το έχουν πιστέψει, θα πρέπει να το πιστέψουμε και μεις.

Μιλάμε βεβαίως για τα όσα γράφουν για το 1ο Δημοτικό Σχολείο της Σκάλας Ωρωπού και των Νέων Παλατίων. Χρησιμοποιούν τα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, που ανησυχούν όπως ακριβώς ανησυχούν, όλοι οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, για τα χρόνια προβλήματα που εμφανίζει το Σχολείο και «μπαίνουν» δήθεν μπροστά, απρόσκλητοι να διεκδικήσουν τι; Αυτά που είχαν ξεχάσει πέντε ολόκληρα χρόνια να επιλύσουν.

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας Ωρωπού και Νέων Παλατίων είναι ένα κτήριο πολύ παλιό-αν και πολύ σύγχρονο για την εποχή που κατασκευάστηκε-που έχει πολλά συσσωρευμένα προβλήματα, που σαφώς δεν προέκυψαν τον 1,5 χρόνο της παρούσας δημοτικής αρχής και που σαφώς και δεν έχουν αντιμετωπισθεί, από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές και έχουν «κληρονομηθεί» από την νυν. Παρόλα αυτά η ανταπόκριση της Α βάθμιας Σχολικής Επιτροπής ήταν αμεσότατη, όπως άλλωστε τονίζει και η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων , όπως επίσης και η δρομολόγηση των απαιτούμενων λύσεων, που πολύ σύντομα θα αλλάξουν και την εικόνα , αλλά και την λειτουργικότητα του Σχολείου. Μάλλον «οι κριτές των όλων», δεν διάβασαν με προσοχή την ανακοίνωση του Συλλόγου. Γιατί αν την διάβαζαν θα διαπίστωναν πως η ανακοίνωση ευχαριστεί άλλη δημοσιογράφο για την βοήθεια της και δεν αναφέρει πουθενά αυτούς που υποτίθεται μεγαλοποίησαν και έκαναν το ζήτημα πρώτο θέμα. Δεν φταίνε αυτοί, η φαντασία τους τα φταίει……..

Παρακάτω δημοσιεύουμε και την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων:

Δρομολογούνται ευχάριστες εξελίξεις για το Σχολείο μας!

«… Μετά από αίτηση του Συλλόγου μας για διενέργεια αυτοψίας στον χώρο του σχολείου (επισυνάπτεται) προς την πολεοδομία, ήρθε σήμερα τριμελής επιτροπή και, παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου κ. Λούπη, του Διευθυντή του σχολείου κ. Μπράτη και του Προέδρου του Συλλόγου μας κ. Λουπάτατζη, έλεγξαν τις κτιριακές εγκαταστάσεις του σχολείου προκειμένου να συντάξουν άμεσα έκθεση προς το Δήμο.

Κατά την διάρκεια της επί τόπου συζήτησης ο κ. Λούπης δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος θα προβεί άμεσα σε εργασίες στήριξης του φουγάρου και αντικατάστασης των παραθύρων του εργαστηρίου Η/Υ. Όσον αφορά την αποκατάσταση της καθίζησης, ο κ. Λούπης είπε πως θα περιμένει την έκθεση της επιτροπής προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες καθώς η στατικότητα του κτιρίου πρέπει να προϋπάρχει προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ενεργειακή αναβάθμιση.

Εμείς, εκ μέρους όλων των μελών μας, ευχαριστούμε ιδιαίτερα την επιτροπή για την άμεση ανταπόκριση και αναμένουμε τις ευχάριστες εξελίξεις από την πλευρά του Δήμου. Τέλος ευχαριστούμε την δημοσιογράφο Σοφία Μπασκάκη για την χορηγία του φωτογραφικού υλικού…»

Το Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Σκάλας Ωρωπού & Νέων Παλατίων.

Ανακοίνωση κόλαφο θα την χαρακτηρίζαμε ,απέναντι σε αυτούς που έχουν μάθει να καπηλεύονται τους αγώνες άλλων και να εμφανίζουν το άσπρο μαύρο, όταν διαψεύδονται και αυτογελοιοποιούνται. Ανακοίνωση που απογυμνώνει και μηδενίζει τα όποια επιχειρήματα τους και αποδεικνύει πόσο υποκριτές και πόσο κακόβουλοι είναι. Ο κόσμος θυμάται, μετρά και εκτιμά. Και όταν έρχεται η ώρα αποδίδει. Ότι άλλο αναπαράγουν είναι χαμένη υπόθεση γιαυτούς και δεν «αγγίζει» τους πολίτες που τους έχουν κατατάξει στα αζήτητα της πολιτικής ιστορίας αυτού του τόπου.

Σχόλιο Oropos Voice: Γνωρίζουν άραγε αυτοί οι «φωστήρες» τι σημαίνει Απήχηση Δημοσίευσης; Επειδή το χρησιμοποιούν κατά κόρον, γνωρίζουν τι σημαίνει; Προφανώς όχι. Δεν σημαίνει πάντως τους μοναδικούς αναγνώστες, που είναι το μοναδικό κριτήριο που αποδεικνύει την αναγνωσιμότητα ή μη ενός κειμένου. Είναι ένα στατιστικό στοιχείο του Facebook που δεν δείχνει αναγνωσιμότητα, αλλά αλληλουχία. Όποτε θέλουν ευχαρίστως να τους το εξηγήσουμε αναλυτικά. Όχι τίποτα άλλο. Αλλά για να μην «παραμυθιάζονται» και να μην «παραμυθιάζουν»……

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση