Ξεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης του Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου Καπανδριτίου.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Άλλο ένα μεγάλο έργο στον Δήμο Ωρωπού με τη σφραγίδα του Γ. Γιασημάκη

Ήταν 21 Ιανουαρίου 2020 όταν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης υπέγραψε την ένταξη της Πράξης «Δημοτικό Σχολείο & 2/θέσιο Νηπιαγωγείο Καπανδριτίου Δήμου Ωρωπού – Οικοδομικές Εργασίες & Η/Μ Εγκαταστάσεις» με Κωδικό ΟΠΣ 5045715 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020» συνολικού προυπολογισμού 7.100.000 ευρώ.

Έντεκα μήνες μετά, ένα ακόμα μεγάλο έργο του Δήμου Ωρωπού αρχίζει να παίρνει σήμερα σάρκα και οστά σκορπίζοντας χαμόγελα στον Δήμαρχο Ωρωπού Γιώργο Γιασημάκη ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι μόχθησαν γι’ αυτό το έργο.

«Το έργο αυτό ήταν από τις βασικές προτεραιότητές μας. Περίπου 16 μήνες αφότου αναλάβαμε τα καθήκοντά μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε την έναρξη του έργου που ήταν ένα όνειρο ετών για τους δημότες του Καπανδριτίου αλλά και του Δήμου μας. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Αττικής και προσωπικά τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ΟΛΟΥΣ όσοι μόχθησαν για αυτό το έργο», δήλωσε ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για τον Δήμο Ωρωπού τόσο η ένταξη του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καπανδριτίου, στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής όσο και η έναρξη υλοποίησης του μεγάλου έργου σε σύντομο σχετικό χρονικό διάστημα.

Καταλυτικοί υπήρξαν οι χειρισμοί του δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη, που μετά από συνεχείς επαφές με τον περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία. Δείγμα της δουλειάς και της φιλοσοφίας που διέπει τη Δημοτική Αρχή ώστε να ενισχυθούν οι υποδομές του Δήμου Ωρωπού.

πηγή:otavoice.gr

Σχολιάστε

Απάντηση