Το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου,γίνεται κέντρο αναφοράς Covid-19.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό και δείγμα ανευθυνότητας να προωθούν διάφοροι κύκλοι, ψευδείς ειδήσεις όσο αφορά την λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου, και την μετατροπή του σε κέντρο αναφοράς Covid-19. Σε αυτή μάλιστα την ιδιαίτερα δύσκολη και πρωτόγνωρη στιγμή που μια πρωτοφανής πανδημία χτυπά την χώρα μας, καθίσταται ακόμα πιο αναγκαίο και επιβεβλημένο να δοθεί από όλους χώρος και χρόνος στην υπευθυνότητα και στην σύνεση, και να επικρατήσουν η φωνή της λογικής και της συνέπειας.

Η Δημοτική αρχή από την πρώτη στιγμή έδωσε αγώνα προκειμένου να γίνει πραγματικότητα η αναβάθμιση και η μετατροπή σε κέντρο αναφοράς Covid-19 του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου. Ότι είπε από την αρχή το πάλεψε και το πέτυχε.

Όπως ξεκάθαρα φαίνεται από το έγγραφο που παραθέτουμε η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν που έντεχνα διακινούν διάφοροι κύκλοι, διακατεχόμενοι προφανώς από αντιπολιτευτική διάθεση και υπερβάλλοντα  καταγγελτικό ζήλο.

Ένα έγγραφο που αποδεικνύει περίτρανα πως ξεκινά αποφασιστικά η ενεργοποίηση του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου ,ως Κέντρο Μικτής Λειτουργίας(γενικής φύσης και Αναφοράς covid-19).Ένα έγγραφο που έρχεται να αποδείξει πως ο μόνος που δεν έλεγε ψέματα ήταν η Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης. Ένα έγγραφο που καταρρίπτει και διαψεύδει τις Κασσάνδρες που αρέσκονται να σπέρνουν προβλήματα και ανησυχία.

Από το έγγραφο διαφαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί και ενδυνάμωση με ιατρικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων ,αλλά και άμεση εκπαίδευση του υπάρχοντος προσωπικού, προκειμένου να καταστεί ακόμα πιο αποτελεσματικό και ακόμα πιο αξιόμαχο.

Είναι απόλυτα φανερό για τους πολίτες του Δήμου Ωρωπού πως η Δημοτική αρχή αγωνίζεται νυχθημερόν για την υγειονομική θωράκιση του τόπου μας και θα συνεχίσει να την ενισχύει με όλα τα μέσα που θα απαιτηθούν και με όλες τις παρεμβάσεις που θα κριθούν απαραίτητες.

Όσο για όλους αυτούς που ζουν και αναπνέουν για να συκοφαντούν και να σκορπούν αβεβαιότητα τους απαντάμε πως στην περιοχή μας, δεν θα βρουν πρόσφορο έδαφος για την πραγματοποίηση των σκοπών τους, μιας και ο Ωρωπός έχει μια Δημοτική αρχή που επαγρυπνά, ακούει, παλεύει και χτίζει όλα εκείνα που εξασφαλίζουν την τοπική κοινωνία και αναβαθμίζουν την ζωή και την υγεία των πολιτών.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice

Απάντηση