Ο Ρούσσης και η πραγματικότητα. Δρόμοι παράλληλοι.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Και εκεί που όλοι χαρήκαμε πως ο κύριος Ρούσσης ανακάλυψε ξανά την ομάδα, ανακάλυψε ξανά πως υπάρχει συνδυασμός με τον οποίο διεκδίκησε την δημαρχία-και αν δεν το έχει καταλάβει την έχασε πανηγυρικά-με μια γνωστή πλέον κίνηση, που αποδεικνύει πως δίκαια έχει πλέον λάβει τον χαρακτηρισμό σαν Δήμαρχος του Facebook, μας διέψευσε και εξέδωσε νέα νότα διαμαρτυρίας επιτιθέμενος αυτή την φορά, σε εμάς, χαρακτηρίζοντας μας ανώνυμους εκφραστές του Δημάρχου που υβρίζουμε και «πετάμε την μπάλα στην εξέδρα», όπως χαρακτηριστικά γράφει.

Είναι μια πρόταση που μας ωθεί να την αναλύσουμε και να μπούμε στα ενδότερα της, με σκοπό να αποσαφηνίσουμε και να αποκαλύψουμε τι εννοεί ο πρώην κοινοτάρχης Συκαμίνου.

Για πάμε λοιπόν κύριε Ρούσση, να δούμε τι λέτε, τι εννοείτε και τι κάνατε, όταν γεννούσαν και τα κοκόρια.

Ανωνυμία! Έχετε άραγε το δικαίωμα να χρησιμοποιείται εσείς αυτή τη λέξη κύριε Ρούσση; Εσείς που την κάνατε σημαία; Εσείς που την υπηρετήσατε πιστά, την κάνατε μοχλό πίεσης και εξαθλίωσης των αντιπάλων σας και την χρησιμοποιήσατε κατά κόρον προκειμένου να σπιλώσετε, να τρομάξετε, να επηρεάσετε, να καθορίσετε, να επιβάλλετε; Εσείς που ακόμα και σήμερα ευλογείτε ανώνυμα προφίλ που έχουν διαπράξει αδικήματα και έχουν προκαλέσει μεγάλα προβλήματα σε άτομα, οικογένειες, κοινωνικές ομάδες; Όχι δεν έχετε το δικαίωμα να μιλάτε για ανωνυμία εσείς κύριε Ρούσση. Εκτίθεστε είναι το πιο light που μπορούμε να πούμε.

Πάμε παρακάτω. Που σας υβρίζουμε; Υπάρχει κάποιο σημείο στα γραφόμενα μας που να σας χαρακτηρίζει απρεπώς; Εκτός αν θεωρείτε ύβρεις τις αποκαλύψεις «των έργων και των ημερών σας». Εκτός αν θεωρείτε ύβρεις το ότι εδώ εμφανίζουμε με αδιάσειστα στοιχεία το «κράτος» που είχατε εγκαθιδρύσει μαζί με την ηγετική σας ομάδα, διοικώντας με απολυταρχία και με παλαιοκομματική νοοτροπία. Εκτός αν θεωρείτε ύβρεις το ότι εδώ ο πολίτης ανακαλύπτει πόσα του «φορτώσατε» στην πλάτη, με την αλόγιστη, εγωκεντρική, επικίνδυνη διοίκηση σας, με αποτέλεσμα σήμερα ο Δήμος να δίνει καθημερινό αγώνα- ευτυχώς με μεγάλη επιτυχία-προκειμένου να επανέλθει σε ρυθμούς ανάπτυξης και κανονικότητας.

Πάμε παρακάτω. Εμείς «πετάμε την μπάλα στην εξέδρα» κύριε Ρούσση; Χαιρόμαστε πραγματικά το χιούμορ σας κύριε Ρούσση. Εμείς λοιπόν δεν αποφεύγουμε να μιλήσουμε για τα γεγονότα και τις καταστάσεις. Δεν επικαλούμαστε έγγραφα και χαρτιά που δήθεν αποδεικνύουν τα όσα ανύπαρκτα υποστηρίζετε. Εμείς καταγράφουμε ρεαλιστικά και με αποδείξεις την αλήθεια , περιγράφουμε τα όσα καθημερινά συντελούνται από την δημοτική αρχή και αποδεικνύουμε «τα έργα και ημέρες» της δικιάς σας διοίκησης, με σαφήνεια και με αμεροληψία. Δικό σας γνώρισμα είναι να πετάτε την μπάλα στην εξέδρα όταν στριμώχνεστε και δεν έχετε τίποτα πια να πείτε. Τότε μιλάτε για συνομωσίες, για επιθέσεις εναντίον σας και για τους κακούς αντιπάλους σας που συνωμότησαν για να σας διώξουν από τον θρόνο σας. Μην μιλάτε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου κύριε Ρούσση. Δεν πείθετε πια ούτε τους πιο στενούς συνεργάτες σας- άραγε πόσοι έχουν μείνει;.

Κύριε Ρούσση όσο και αν το επιθυμείτε , εννοείτε πως δεν θα σιωπήσουμε. Δεν θα πάψουμε ούτε στιγμή να σας καλούμε να επανέλθετε στην πραγματικότητα, να κάνετε την αυτονόητη επιβαλλόμενη πράξη της αυτοκριτικής σας, να κατανοήσετε πως βλάψατε αυτόν τον τόπο και να βρείτε το θάρρος να ζητήσετε ένα μεγάλο συγνώμη από την κοινωνία και τους πολίτες του Ωρωπού. Αντιλαμβανόμαστε πως για ανθρώπους σαν και εσάς, που έχουν συνηθίσει να τους χαϊδεύουν τα αυτιά, τα λόγια μας ηχούν παράξενα και τους στεναχωρούν. Πρόβλημα σας. Βρείτε τρόπους να απαλλαγείτε από τα άγχη και τις στεναχώριες σας και μετά τα ξαναλέμε. Εμείς θα είμαστε εδώ και θα σας τα γράφουμε………

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση