Το δικό σας “ταξίδι”,κύριε Ρούσση, έχετε αντιληφθεί που οδηγεί ;

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε ένα εξόχως “ποιητικό” Δελτίο τύπου, που για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, εξέδωσε σαν «Πρώτα ο Δημότης» και όχι σαν Δήμαρχος του Facebook-κάτι είναι και αυτό-ο κύριος Ρούσσης αναπτύσσει την γνωστή συλλογιστική του, περί αλάνθαστων επιλογών του, περί τιτάνιου έργου του, και περί άδικων καταγγελιών εναντίον του ,συνεχίζοντας να ακροβατεί μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, θεωρώντας προφανώς πως όλα αυτά τα ευτράπελα δεν γίνονται αντιληπτά από τους πολίτες και την κοινωνία.

Με αφορμή δε μια συνέντευξη του Δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη σε γνωστό κανάλι, καταλήγει στο αυθαίρετο συμπέρασμα πως μέσα από τα λόγια του Δημάρχου δικαιώθηκε το έργο του. Μάλλον άλλο κανάλι παρακολουθούσε ο κατά τα άλλα  συμπαθής πρώην Κοινοτάρχης Συκαμίνου Θωμάς Ρούσσης. Δεν εξηγείται διαφορετικά, αφού από πουθενά δεν προκύπτουν τα όσα υποστηρίζει  και από πουθενά δεν προκύπτει αλλαγή στα όσα υποστήριζε και υποστηρίζει ο Δήμαρχος.

Έχει χάσει την  επαφή με την πραγματικότητα ο κύριος Ρούσσης. Βρίσκεται σε μετατραυματικό σοκ απώλειας της εξουσίας και αρνείται να αντιληφθεί πως τίποτα πια δεν γυρίζει γύρω από αυτόν και τίποτα δεν τον χρειάζεται προκειμένου να πραγματοποιηθεί.

Με αφορμή μάλιστα την αναφορά του στο «ταξίδι» στο οποίο βρίσκεται ο Δήμαρχος, θα θέλαμε να του υπενθυμίσουμε πως τον περασμένο Μάη, όντως ο λαός του Δήμου Ωρωπού, “έκοψε δυο εισιτήρια” ταξιδιών.

Ένα για τον Γιώργο Γιασημάκη με προορισμό και με σαφή δεδομένη κατεύθυνση την ανάπτυξη και την προκοπή του τόπου και έναν για τον κύριο Ρούσση με προορισμό και με σαφή κατεύθυνση την πολιτική αποστρατεία, μιας νοοτροπίας ξεπερασμένης και μιας ομάδας ανθρώπων που με επικεφαλής τον ίδιο διέσυραν και υποβάθμισαν τον Ωρωπό για μια ολόκληρη πενταετία.

Θα πρέπει να αντιληφθείτε κύριε Ρούσση πως το μόνο ταξίδι που θα πρέπει να σας απασχολεί θα πρέπει να είναι το δικό σας. Θα πρέπει να βρείτε το χρόνο και το κουράγιο να κάνετε την αυτοκριτική σας, να κάνετε τον πραγματικό απολογισμό σας και να αποδεχτείτε τα όσα καταστροφικά κάνατε, και θα πρέπει τελικά να αντιληφθείτε πως η μοναδική υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρεται πλέον στους πολίτες είναι να «αποστρατευτείτε» πολιτικά ,αφού είναι πασιφανές πως αποτύχατε παταγωδώς.

Όσο για την πορεία του  Δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη, είναι απόλυτα κατανοητό και εύκολα αντιληπτό, πως έχει ήδη ξεκινήσει να αλλάζει η στάση των πάντων απέναντι στον Δήμο Ωρωπού και έχει αρχίσει να διαφαίνεται μια πορεία αναπτυξιακή και προοδευτική, με συντεταγμένες λύσεις, με προτάσεις και παρεμβάσεις θετικές και αναγκαίες και με προγραμματισμό έργων που θα αλλάξουν μια για πάντα το σκηνικό του Δήμου μας. Τα αντιλαμβάνεστε όλα τα παραπάνω , πρώτος από όλους εσείς κύριε Ρούσση, γιαυτό μάταια και απεγνωσμένα παλεύετε να ανακόψετε αυτήν ακριβώς την πορεία.

Μάταιος κόπος .Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω κύριε Ρούσση.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση