Το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου γίνεται κέντρο COVID-19.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης και ο Βασίλης Οικονόμου, Βουλευτής Ν.Δ. Ανατολικής Αττικής είχαν συνάντηση με τον Διοικητή της Α΄ Υγειονομικής_Περιφέρειας Παναγιώτη Στάθη σχετικά με την ενίσχυση και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Κέντρου_Υγείας_Καπανδριτίου, του Τοπικού_Ιατρείου_Ωρωπού και των Περιφερειακών_Ιατρείων Αυλώνος, Αφιδνών και Καλάμου.

Ο κ. Στάθης δεσμεύτηκε πως μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου 2020 το Ιατρικό_Κέντρο_Καπανδριτίου θα γίνει κέντρο COVID-19 με ειδικό ISO-BOX όπου θα γίνονται τα αντί COVID-19 τεστ. Επίσης υποσχέθηκε να εξετάσει το ενδεχόμενο ώστε το Περιφερειακό_Ιατρείο_Ωρωπού να γίνει μόνιμο κέντρο COVID-19.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού σε συνέχεια των συναντήσεων που είχε με την Συντονίστρια Διευθύντρια Παιδίατρο του Κέντρου_Υγείας_Καπανδριτίου Βερενίκη Ρούλη και τον Διευθυντή Γενικό Ιατρό του Τοπικού_Ιατρείου_Ωρωπού Αντώνη Μοναστηριώτη για τα ζητήματα των δύο Μονάδων Υγείας του Δήμου παρουσίασε τα προβλήματα και τις ανάγκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για τις μονάδες υγείας και έλαβε τη δέσμευσή του στον Διοικητή της Α΄ Υγειονoμικής_Περιφέρειας πως θα γίνει ενίσχυση στο μέτρο του δυνατού αλλά και προσπάθειες για την διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας του Τοπικού_Ιατρείου_Ωρωπού με απώτερο στόχο την στελέχωσή του με επιστημονικό προσωπικό ώστε να λειτουργήσει σε 24ωρη βάση.

Επίσης ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης διαβεβαίωσε τον κ. Παναγιώτη Στάθη πως ο Δήμος θα υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τις όποιες πρωτοβουλίες για αναβάθμιση των υγειονομικών μονάδων με υλικοτεχνικό υλικό και θα είναι αρωγός στις προσπάθειες εκσυγχρονισμού και στελέχωσης των υπηρεσιών υγείας με σκοπό την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών.

Απάντηση