Ποιος μπορεί πλέον να ασχοληθεί σοβαρά, με τον “Δήμαρχο του Facebook” και την «παρέα» του;

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Είναι πραγματικά η πρώτη φορά  στα δημοτικά πράγματα της περιοχής μας, που μια ομάδα ανθρώπων, ερωτευμένη προφανώς με την Εξουσία και όσα αυτή τους προσέφερε σε όλα τα επίπεδα, όσο την κατείχαν, αρνούνται να αντιληφθούν πως αποτελούν παρελθόν και πως θα πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουν να προσαρμόζονται στα «δύσκολα» και στα καθημερινά.

Κάθε φορά λοιπόν που ξεκινά ένα έργο ,αυτόματα θυμούνται πως ενδεχομένως κάποια στιγμή αυτοί το ξεκίνησαν και κατά συνέπεια δεν θα πρέπει να προσπαθήσει κανείς να το ιδιοποιηθεί, και αν τους πέρναγε από το χέρι τους και κανείς να το ολοκληρώσει. Κανείς άλλος εκτός από τον ένα και μοναδικό,Δήμαρχο του Facebook.. Αν ήταν μάλιστα δυνατόν να χρησιμοποιούσαν ακόμα και σήμερα, όλοι οι Δημότες, το «μότο» :Έχετε εμπιστοσύνη στον Θωμά……….

Μάλιστα προειδοποιούν σε ένα σημερινό «ευθυμογράφημα», το οποίο  το κοινοποιεί προφανώς γεμάτος υπερηφάνεια και ο πρώην Δήμαρχος, να μην τολμήσουν οι νόμιμοι κάτοχοι της Εξουσίας του τόπου-μιας και τους έχει εκλέξει ο λαός-να πάνε και να βγάλουν φωτογραφίες, γιατί θα γελάσουν λέει πολύ. Προφανώς δεν αντιλαμβάνονται πως εκείνοι που γελάνε πολύ είναι οι πολίτες, βλέποντας τους να φωτογραφίζονται καμαρώνοντας «ως γύφτικα σκερμπάνια»  σε κάθε ευκαιρία. Λες και τα έργα έχουν ιδιοκτήτη, λες και η συνέχεια της Εξουσίας και της αρχής δεν εννοείτε, λες και  θα έπρεπε μια ζωή να κατέχουν αυτοί τις τύχες μας στα χέρια τους με τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες για όλους μας.

Αρθρογραφούν λοιπόν χωρίς καμιά λογική και χωρίς κανένα ενδοιασμό, προκαλώντας και σκορπώντας κύματα ακράτητων μειδιαμάτων, για την μοναδικότητα και την αυθεντικότητα τους και ταυτόχρονα υποτιμούν όποιον σήμερα έχει την ευθύνη για το ότι γίνεται, προεξοφλώντας πως όλα θα αποτύχουν. Άλλωστε είναι «περίφημοι» για την «ορθή τους σκέψη» και για τον απόλυτα εγωιστικό τρόπο που αντιλαμβάνονται και διαχειρίζονται τις καταστάσεις. Τους έζησε ο τόπος πέντε χρόνια στο «πετσί» του και βγήκε βαριά τραυματισμένος.

Η Δημοτική αρχή έχει δρομολογήσει όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν, σε όλα τα επίπεδα, τόσο σε έργα, όσο και σε παρεμβάσεις, προκειμένου να μπουν οι βάσεις για μια ισόρροπη και αρμονική ανάπτυξη του Δήμου μας, βασισμένη στην αξιοκρατία, στην διαφάνεια, στη δημοκρατία , και στις καθιερωμένες και θεσμοθετημένες νόμιμες διαδικασίες. Τα όσα υποστηρίζουν οι νοσταλγοί του παρελθόντος αποτελούν αστεία και φαιδρά απωθημένα, που απλούστατα αποδεικνύουν τόσο την πίκρα και τον καϋμό τους, εξαιτίας της απώλειας των «κεκτημένων τους», όσο και την αναχρονιστική λογική τους που θεωρεί πως μόνο αυτοί υπάρχουν και πως μόνο αυτοί έχουν δικαιώματα. Άλλωστε η πολιτική τους μοναξιά είναι πια ολοφάνερη και κάθε μέρα που περνά διευρύνεται και βαθαίνει.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση