Όταν ο Ρούσσης και οι «συν αυτώ» μιλούν για FAKE και Ψέμα ,οι έννοιες χάνουν την αξία τους!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με πρωινή «οργισμένη» και πλήρως ανακριβή και υβριστική ανάρτηση ο άλλοτε «κυβερνητικός εκπρόσωπος» του κυρίου Ρούσση, επιτίθεται εναντίον τόσο του Δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη, όσο και των συνεργατών του, με τρόπο που δείχνει τον πανικό που επικρατεί στην διαλυμένη πλέον παράταξη τους και την αγωνία τους για την κατάληξη των όσων έχουν δρομολογηθεί στο επίπεδο της απόδοσης των ευθυνών για τα όσα «φόρτωσαν» στην κοινωνία του Ωρωπού την προηγούμενη πενταετία.

Πριν ξεκινήσουμε να απογυμνώσουμε τα όσα αναφέρει θα χρησιμοποιήσουμε μια δικιά τους φράση, που όπως ακριβώς αναγράφεται αποδεικνύει από μόνη της τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την εξουσία και τον λόγο για τον οποίο «θρηνούν» που την έχασαν. Γράφει λοιπόν χαρακτηριστικά ο αγαπητός «Παραπλανητής»: Μάταια κοπιάζετε αγαπητοί να σώσετε τα τομάρια σας, από το οριστικό  τέλος. Άδικα πολεμάτε να πείσετε ότι η αρχική επιλογή σας και η ταύτιση με τον «καθάρσιο δήμαρχο» αποδεικνύεται σε ένα… fake σωτήρα που υφάρπαξε την ψήφο των συνδημοτών μας, για να απολαύσει κι αυτός με τη σειρά του τους καρπούς της εξουσίας, υπηρετώντας τα διάφορα προσωπικά του συμφέροντα με τους δικούς του ημετέρους, που θέλουν να μετατρέψουν τον Δήμο Ωρωπού σε προτεκτοράτο.(Δείτε την χαρακτηριστική φωτογραφία).

«Γλώσσα λανθάνουσα αγαπητοί αλήθεια λέγειν». Ας πάμε να αναλύσουμε τι ακριβώς γράφουν, τι εννοούν και τι θυμούνται. «Για να απολαύσει και αυτός με την σειρά του;;;;;;;». Αλήθεια ποιος άλλος απόλαυσε αγαπητοί;;;;;; Γνωρίζετε κάτι που δεν ξέρουμε;;;;; Μα φυσικά αφού ήσασταν εκεί, απολαμβάνατε τα θέλγητρα και την ανταποδοτικότητα της εξουσίας σας που διαχειριστήκατε με απαράμιλλα μοναδικό τρόπο, αφήνοντας στην γωνία διαδικασίες, αξίες, δημοκρατική νοοτροπία και αξιοπιστία.

Πάμε λίγο παρακάτω να διαβάσουμε και να βγάλουμε συμπεράσματα.  «υπηρετώντας τα διάφορα προσωπικά του συμφέροντα με τους δικούς του ημετέρους, που θέλουν να μετατρέψουν τον Δήμο Ωρωπού σε προτεκτοράτο.»….Αλήθεια ποιος άλλος είχε ημέτερους και ήθελε να μετατρέψει τον Δήμο σε προτεκτοράτο;;;;; Προφανώς ο αγαπημένος σας Δήμαρχος, που έχοντας δίπλα μια κλειστή ομάδα αποτελούμενη από «φωτεινούς παντογνώστες» επέβαλε πεντάχρονη σιωπή, πεντάχρονη «απολυταρχική διοίκηση», πεντάχρονη εν κρυπτώ διαχείριση και πεντάχρονη απόλυτη διοίκηση του ενός ανδρός αρχουμένη. Τα γνωρίζετε όλα αυτά, τα στηρίξατε, τα αγαπήσατε, συμμετείχατε με μεγάλη ευχαρίστηση και τώρα  που ο «πόνος» της απώλειας τους έχει γίνει πια μη αν εκτός για σας και για τους περίξ ευρισκομένων σας, επιτίθεστε  εναντίον του ανθρώπου που αποκάλυψε, κατήγγειλε και «γκρέμισε το οικοδόμημα μας».

Είναι απόλυτα ξεκάθαρο πως οι άνθρωποι που διοίκησαν με τρόπο που δεν ξανάγινε τον τόπο μας για μια  ολόκληρη πενταετία, επιχειρούν σήμερα να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα, να σκορπίσουν κηρύγματα μίσους και διχασμού, προσπαθώντας να επαναδραστηριοποιήσουν τους όποιους οπαδούς θεωρούν πως τους έχουν απομείνει, και παλεύοντας να καλύψουν την βεβαιότητα πως ο συνδυασμός τους βρίσκεται σε διαδικασία διάλυσης, μιας και πρωτοκλασάτα  στελέχη  έχουν αποχωρήσει με γδούπο και άλλα ετοιμάζονται να αποχωρήσουν οσονούπω. Χαρακτηριστικό στοιχείο της παραζάλης στην οποία βρίσκονται είναι και η βιασύνη τους να περάσει ο χρόνος. Ενάμισης χρόνος λέει έχει περάσει από τότε που ανέλαβε η νέα διοίκηση τον Δήμο. Μα αγαπητοί ενάμισης χρόνος συμπληρώνεται στις 28 Φεβρουαρίου. ώρα έχουμε αρχές Νοέμβρη…. Καταλαβαίνουμε πως βιάζεστε να περάσει ο καιρός μήπως και δεν προλάβουν «τα άπλυτα να βγουν στην φόρα». Άδικος κόπος και άδικος πόνος.

Δεν νομίζουμε πως υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε άλλο με τα όσα ανακριβή, υβριστικά, εξόχως απειλητικά και αναληθή αναφέρονται στο κείμενο που σήμερα το πρωί διαβάσαμε. Δεν αφορά κανέναν, δεν αγγίζει κανέναν, δεν συγκινεί κανέναν. Κυκλοφόρησε για να καλύψει την κίνηση από πλευράς Δημάρχου και Δημοτικής ομάδας να προσφέρουν με δικιά τους επιβάρυνση,και όχι από τα δημοτικά ταμεία, 100 tablets και laptops στους Διευθυντές των Σχολείων της περιοχής μας, για να χρησιμοποιηθούν λόγω των αναγκών της τηλεκπαίδευσης που επέβαλε το Lockdown. Τους στεναχώρησε πολλαπλώς αυτή η ενέργεια, γιατί αντίκειται στην δικιά τους αρχή, που δεν είναι άλλη από το «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει»….. Την ένοιωσε στο πετσί του ο πολίτης του Ωρωπού για μια ολόκληρη πενταετία, γιαυτό τους καταδίκασε στο περιθώριο και τους ανάγκασε να ζουν αναπολώντας τον χαμένο παράδεισο τους…..

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση