Πόσο μακρυά μπορεί να φτάσει η αυθάδεια και η αναίδεια σας,κύριε Ρούσση;

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Είναι πραγματικά απίθανος και εξέχων πρωτοφανής ο τρόπος που χρησιμοποιεί ο πρώην Κοινοτάρχης Συκαμίνου κύριος Ρούσσης, προκειμένου να αλλοιώνει την πραγματικότητα, να αποποιείται την εξόφθαλμη ευθύνη του και να περνά στην επίθεση, αρνούμενος να αποδεχτεί τις συνέπειες των πράξεων του, θεωρώντας προφανώς πως έχει ακόμα την δύναμη, να τρομοκρατεί, να επιτάσσει την σιωπή και να επιβάλλει την άποψη του.

Κάθε φορά λοιπόν που βρίσκεται έκθετος και στριμωγμένος αρχίζει να δημιουργεί φασαρία και οχλαγωγία, επιδιώκοντας να μην ακουστούν τα επιχειρήματα και οι τεκμηριωμένες απόψεις των άλλων, μιας και με τον διάλογο βαδίζει δρόμους απολύτως παράλληλους και με την λογική αντίθετες πορείες. 

Έχει αποδειχθεί περίτρανα πως το ρολόι του ήταν “πειραγμένο”. 

Έχει αποδειχθεί περίτρανα με αδιαμφισβήτητα έγγραφα πως οι υπηρεσίες εντόπισαν την ενέργεια του, την κατήγγειλαν αρμοδίως και ξεκίνησαν τις νόμιμα επιβαλλόμενες διαδικασίες. 

Έχει αποδειχθεί περίτρανα πως ο ίδιος όταν κατάλαβε πως η “περίεργη” αυτή πράξη του έγινε αντιληπτή, προχώρησε στην αντικατάσταση του “πειραγμένου” ρολογιού, χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα να το κάνει, αφού αυτό είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των υπηρεσιών του Δήμου. 

Και ενώ όλα αυτά έχουν αποδειχθεί περίτρανα και ενώ η κοινωνία του Ωρωπού στέκεται για άλλη μια φορά συγκλονισμένη, μπροστά στην νέα απίστευτη πράξη ενός ανθρώπου που κατείχε για πέντε χρόνια το ανώτερο αξίωμα στην περιοχή, εκείνος τι κάνει;

Αφήνοντας πίσω κάθε προηγούμενο του επιτίθεται επί δικαίων και αδίκων, με ακατανόμαστες εκφράσεις, που ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια της όποιας πολιτικής αντιπαράθεσης και στρέφονται εναντίον ανθρώπων, οικογενειών και υπολήψεων και “στήνει” το γνωστό του “παραμύθι” για πολιτικές διώξεις απέναντι στο πρόσωπο του και στην ηθική του. 

Λες και ο κόσμος δεν γνωρίζει. 

Λες και ο κόσμος δεν έχει αντιληφθεί πλήρως τι ακριβώς εννοεί ο κύριος Ρούσσης όταν μιλά για “δικαιοσύνη”, για τιμιότητα”, για “καθαρότητα”. 

Μάταια ο Δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης, στο χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο προσπαθεί να εξηγήσει για άλλη μια φορά,με αδιαμφισβήτητα στοιχεία τι ακριβώς έχει συμβεί. 

Μάταια τον καλεί να ηρεμήσει, να προσγειωθεί και να ακούσει. 

Μάταια ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του υπενθυμίζει, πως όταν αυτός μιλούσε κάνεις δεν τον διέκοπτε. 

“Ψιλά γράμματα” όλα αυτά για τον κύριο Ρούσση. 

Αυτός πιστεύει πως είναι ο ένας, ο αναμάρτητος, ο μοναδικός τίμιος του τόπου και πως όλοι θα πρέπει να συνεχίζουν να υποκύπτουν στις ορέξεις και στα θέλω του. 

Αμ δε! 

Τελείωσαν αυτές οι εποχές κύριε Ρούσση. 

Τώρα είναι η ώρα της απόδοσης και του καταλογισμού. 

Τώρα είναι η ώρα τα όσα έπραξες να πάρουν τον δρόμο της κρίσης και της καταδίκης τους. 

Τώρα είναι η ώρα να συνέλθεις, να ηρεμήσεις, να κάνεις την αυτοκριτική σου και να αρχίσεις να ζητάς συγνώμες από την κοινωνία του Ωρωπού. 

Θα έφθανε να γύριζες το βλέμμα σου, δεξιά και αριστερά, όταν ασχημονείς και τραμπουκίζεις, για να αντιληφθείς πως δεν σου έχει μείνει πια κανένας. Πως είσαι πια τραγικά μόνος. 

Αδύναμος να αντιληφθείς πως όλα έρχονται και παρέχονται και πως όποιος θεωρήσει πως ες αεί θα ζει και θα κινείται στο απυρόβλητο, έρχεται η ώρα που συντρίβεται, στα ίδια τα δικά του αδιέξοδα, που αυτός καθόρισε και αυτός “έστησε” μπροστά στον ίδιο του τον εαυτό. 

Καληνύχτα κύριε Ρούσση 

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση