Τόσο πολύ τους λείπει η Εξουσία,που νομίζουν πως πέρασαν δύο χρόνια.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά από σιωπή αρκετών ημερών και από απλές αντιγραφές-αναπαραγωγές τοποθετήσεων άλλων, σήμερα εμφανίστηκε και πάλι στις «οθόνες» των υπολογιστών μας ο γνωστός εκφραστής των απόψεων(;;;;;) και των θέσεων(;;;;) της προηγούμενης Δημοτικής αρχής, για να επιχειρηματολογήσει περί Αθλητισμού, αθλητικών επιχορηγήσεων, παραγοντισμού(;;;;;;) και μεροληπτικών αντιμετωπίσεων.

Τι λέει λοιπόν αυτό το εμπνευσμένο και αμερόληπτο άρθρο;

Μας πληροφορεί με στόμφο και με ιδιαίτερη σοβαρότητα(;;;),πως η Δημοτική αρχή έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους τα Αθλητικά σωματεία της περιοχής μας, τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ(;;;;;).

Μάλλον η έλλειψη εξουσία, καρέκλας και όλων όσων αυτά προσφέρουν για την δικιά τους αντίληψη και συμπεριφορά, έχει γίνει τόσο έντονη και τόσο πιεστική και αποτρόπαια για αυτούς, που θεωρούν πως έχουν περάσεις κιόλας δύο χρόνια από τότε που «απεχώρησαν», μιας  και όπως είναι γνωστό και αδιαμφισβήτητο η Δημοτική αρχή Γιασημάκη έχει αναλάβει τις τύχες του τόπου μας, ένα μόλις χρόνο πριν.

Μιλούν λοιπόν για την εγκατάλειψη του Αθλητισμού της περιοχής μας προφανώς επειδή γνωρίζουν πως η δικιά τους καταστροφική πολιτική και οι δικιές του απίθανες και εσκεμμένες ενέργειες επέφεραν καταστροφικές συνέπειες και αδιέξοδα στα αθλητικά σωματεία και στους ανθρώπους που ασχολούνται με τον Αθλητισμό στον τόπο μας.

Την τελευταία δικιά τους χρονιά, φρόντισαν να επιδοτήσουν αφειδώς και με περισσή απλοχεριά, τα δικά τους «σωματεία» εξυπηρετώντας προεκλογικές και άλλες σκοπιμότητες, ξεχνώντας ταυτόχρονα να προβλέψουν τον τρόπο που θα λάβουν τις επιδοτήσεις τους τα υπόλοιπα σωματεία και οι υπόλοιποι σύλλογοι. Αποτέλεσμα αυτής της επικίνδυνης και ανεύθυνης πολιτικής ήταν να μην μπορεί η νέα Δημοτική αρχή να δώσει χρήματα στα υπόλοιπα σωματεία και να δημιουργηθούν όλα αυτά τα προβλήματα για τις τοπικές αθλητικές κοινωνίες.

Στον νέο προϋπολογισμό τώρα η Δημοτική αρχή, έχει εντάξει κονδύλι για τα αθλητικά σωματεία και για τους Συλλόγους της περιοχής μας  και το μοίρασμά του,  όπως μαθαίνουμε, θα γίνει μέσα στον Νοέμβριο και είναι απόλυτα λογικό να περιλαμβάνει τα υπόλοιπα σωματεία, εκείνα δηλαδή που ο κύριος Ρούσσης είχε ξεχάσει να επιδοτήσει, αλλά είχε φροντίσει ταυτόχρονα φεύγοντας να αφήσει άδεια ταμεία, οπότε να μην πληρωθούν με κανέναν τρόπο.

Είναι πραγματικά θρασύτατο και ξεπερνά κάθε λογική σκέψη, η συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων, που όχι μόνο δεν «κρύβονται» για να αποφύγουν τις ευθύνες για τα όσα «φόρτωσαν» τους πολίτες σε όλα τα επίπεδα, αλλά έχουν ακόμα «φωνή» και περνούν στην αντεπίθεση «κουνώντας το δάχτυλο», σκορπώντας συμβουλές αλλά και επικριτικά σχόλια. Όταν η ντροπή απουσιάζει, το θράσος ξεχειλίζει.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση