Γιώργος Γιασημάκης:Συνεχίζουμε με δουλειά και έργα.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Νέες εγκρίσεις χρηματοδότησης για τον Δήμο Ωρωπού

Δυο νέα έργα στον Δήμο Ωρωπού εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών ενώ παράλληλα η Δημοτική Αρχή διασφάλισε την έκτακτη χρηματοδότηση 111.173 ευρώ προς κάλυψη έκτακτων και επιτακτικών αναγκών που προκλήθηκαν από την πανδημία

Ο Δήμος Ωρωπού διασφάλισε τη χρηματοδότηση 94.860 ευρώ στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ » για την κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ στις σχολικές μονάδες και παράλληλα τη χρηματοδότηση 200.000 ευρώ στο ίδιο πρόγραμμα του ΥΠΕΣ για την προμήθεια μηχανημάτων έργου ή και συνοδευτικού εξοπλισμού.

Επίσης, διασφάλισε την έκτακτη χρηματοδότηση 111.173 ευρώ προς κάλυψη έκτακτων και επιτακτικών αναγκών που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του κορονοϊού.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης συνεχίζει δυναμικά την προσπάθειά που ξεκίνησε για την αναβάθμιση υπηρεσιών και την πραγματοποίηση έργων που θα ωφελήσουν τους πολίτες του Δήμου και είναι αποφασισμένος να μην υποστείλει τη σημαία των διεκδικήσεων από την Κυβέρνηση, για να έχει ο Δήμος σύγχρονες υποδομές, αποτελεσματικές και λειτουργικές υπηρεσίες.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και σε σχετική του ανάρτηση σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Συνεχίζεται για εμάς η δουλειά και ο σχεδιασμός. Συνεχίζουμε όχι με λόγια, αλλά με πράξεις….».

Δείτε εδώ τις αποφάσεις όπως αναρτήθηκαν στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»:https://diavgeia.gov.gr/…/%CE%A9%CE%A8%CE%95%CE%A546%CE…https://diavgeia.gov.gr/…/%CE%A9%CE%99%CE%94546%CE%9C…

Πηγή:www.otavoice.gr

Απάντηση