Νέα ανεξαρτητοποίηση σοκ στην παράταξη Ρούσση!!!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Ανεξαρτητοποιήθηκε η Δημοτική Σύμβουλος Τζούλη Κούτσουρη!!!
Μία ακόμα ηχηρή ανεξαρτητοποίηση στο συνδυασμό «Πρώτα ο Δημότης» έρχεται να ταράξει τα νερά και να δημιουργήσει νέα δεδομένα στο σκληρό πυρήνα της άλλοτε κραταιάς ομάδας του πρώην δημάρχου Θωμά Ρούσση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζούλη Κούτσουρη με επιστολή που έστειλε προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωρωπού κατέθεσε κι επίσημα δήλωση ανεξαρτητοποίησης από τον συνδυασμό «Πρώτα ο Δημότης».
Με δεδομένο πως πρόκειται για τη σύμβουλο που ήταν από τις πρώτες σε ψήφους της συγκεκριμένης παράταξης στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, το πλήγμα για την παράταξη Ρούσση είναι τεράστιο και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά σχετικά με τη συνοχή της ηγετικής ομάδας της παράταξης που σήμερα είναι αντιπολίτευση.
Είναι μάλιστα η τρίτη μεγάλη απώλεια του συγκεκριμένου συνδυασμού (μετά την διαγραφή του Παναγιώτη Πέππα και την ανεξαρτητοποίηση του Μιχάλη Τόλια) μέσα σε διάστημα λίγων μηνών δημιουργώντας νέα δεδομένα και νέες ισορροπίες και εντός του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αποκαλύπτει επίσης τη διάχυτη δυσαρέσκεια στους ακραίους αντιπολιτευτικούς χειρισμούς του Θωμά Ρούσση που βασίζονται κυρίως σε προσωπικές αντιπαραθέσεις αλλά και στην ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου και μάλιστα σε μία περίοδο που ο Δήμος Ωρωπού εν μέσω κρίσης και της πανδημίας του COVID-19 αναπτύσσεται και προοδεύει.
Οι λόγοι της παραίτησης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί και πλέον αναμένεται με αγωνία η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την προσεχή Τρίτη (20/10) οπότε το θέμα της παραίτησης Κούτσουρη θα βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα των θεμάτων που θα συζητηθούν.
Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση