Μεγάλη φωτιά στον Φανό Καλάμου.Έγκαιρη επέμβαση και άμεση κατάσβεση της.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα στον οικισμό Κοιλάδας-Φανού Καλάμου. Η φωτιά ξεκίνησε από μια οικία η οποία μάλιστα κάηκε ολοσχερώς. Αρχικά η φωτιά επεκτάθηκε σε γειτονικά χωράφια και πλησίασε σε παρακείμενες οικίες. Η άμεση όμως επέμβαση της Πυροσβεστικής, των δυνάμεων των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας και των εργαζομένων και των οχημάτων του Δήμου Ωρωπού, είχαν σαν αποτέλεσμα να σβηστεί άμεσα, πριν προλάβει να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα και πριν επεκταθεί και καταστεί ακόμα πιο επικίνδυνη. Στην κατάσβεση συμμετείχε και ελικόπτερο της πυροσβεστικής που έπαιξε και αυτό καθοριστικό ρόλο, στην επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος.

Στον τόπο της φωτιάς βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης, που συμμετείχε ενεργά στην διαδικασία της κατάσβεσης, μαζί με τους αρμόδιους της πυροσβεστικής.

Η Δημοτική αρχή απέδειξε για μια ακόμα φορά, πως υπάρχει οργάνωση και πρόληψη, μιας και έχει ασχοληθεί επισταμένα και με σχέδιο, για την οργάνωση της αντιπυρικής άμυνας της περιοχής μας. Ο Δήμαρχος ασχολείται με την καθημερινότητα και τα προβλήματα που απασχολούν τον πολίτη και εννοείτε πως αφήνει την εύκολη κριτική και τα πολιτικά “αναθέματα” σε αυτούς, που έχουν προφανώς πολύ ελεύθερο χρόνο και αρέσκονται στο να σχολιάζουν και να κριτικάρουν νυχθημερόν.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση