Πολιτικές κωλοτούμπες και ευσεβείς πόθοι.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σήμερα είχαμε επανεμφάνιση του γνωστού-αγνώστου «κυβερνητικού» εκπροσώπου του πρώην κοινοτάρχη Συκαμίνου, του πρώην λαλίστατου Παραπλανητή. Επανεμφάνιση που χαρακτηρίστηκε από τις γνωστές θεωρίες καταστροφής, αποσύνθεσης, διάλυσης και πολιτικής αποτυχίας. Διαπιστώσεις που γίνονται αυθαίρετα και στηρίζονται σε έωλα και παράλογα συμπεράσματα, που βεβαίως καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα και χαρακτηρίζονται από την πικρία και τον «πόνο» των πρώην…….

Στο σημερινό κείμενο λοιπόν προσπαθούν να εμφανίσουν το άσπρο μαύρο και επειδή ακριβώς δεν έχουν επιχειρήματα, επιχειρούν χρησιμοποιώντας δηλώσεις τρίτων, να τεκμηριώσουν προβλήματα, μιας και οι ίδιοι και την αξιοπιστία και την αναγνωσιμότητα τους έχουν απολέσει , εδώ και πολύ καιρό.

Την πρώτη μέρα βεβαίως που έγιναν οι αλλαγές στη διοίκηση του Δήμου, είχαν εντελώς διαφορετική προσέγγιση των ζητημάτων. Υπενθυμίζουμε πως σε εκείνη την πρώτη προσέγγιση που προφανώς έγινε εν θερμώ και χωρίς να έχουν προλάβει να κάνουν πολιτικούς σχεδιασμούς-οι γνωστοί σχεδιασμοί τους ,που τους καταλήγουν να  τρέχουν μόνοι τους και να βγαίνουν δεύτεροι-είχαν μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση του ζητήματος. Παρακάτω παραθέτουμε την πρώτη αντίδραση, που μόνο συγχαρητήρια δεν έδινε στον Δήμαρχο για τις αποφάσεις του.

Εννοείτε πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις και τις ιδέες τους, ούτε δίνουμε την παραμικρή βάση στα όσα αναφέρουν.Απλά αναδημοσιεύουμε το κείμενο τους για να αποκαλύψουμε για άλλη μια φορά, την διγλωσία και την πολιτική τους “κουτοπονηριά”,που μπορεί στο παρελθόν να έπειθαν ετσιθελικά, αλλά σήμερα προκαλούν ακράτητα γέλια και μόνο.

Στην συνέχεια συνεδρίασε η επιτροπή των «πολιτικών σοφών» που μας διοίκησε τόσο «επιτυχημένα» για πέντε καταστροφικά χρόνια και ζυγίζοντας τις καταστάσεις με την απαράμιλλη «πολιτική τους σοφία», αποφάσισαν να αλλάξουν τακτική, μιας και ήταν ακόμα και σε αυτούς ορατό το γέλιο που προκαλούσαν στους αναγνώστες, αλλά και λόγω του ότι αποφάσισαν να παίξουν το «έργο» του διαίρει και βασίλευε.

Και τότε ανακάλυψαν τα προβλήματα, την  «πολιτική ατιμία» του Δημάρχου, την διάψευση των προεκλογικών δεσμεύσεων  και πολλά άλλα φαιδρά, που τα αποτύπωσαν στο σημερινό τους άρθρο. Αλλαγή πορείας δηλαδή, πιστεύοντας πως δεν θα γίνουν αντιληπτοί. Ο άκρατος στρουθοκαμηλισμός στα καλύτερα του.

Δεν πείθετε κανένα αγαπητοί πρώην «ηγεμόνες». Έχετε απολέσει κάθε ίχνος επαφής με την κοινωνία και τους πολίτες. Εκφράζεται ευσεβείς πόθους και παρωχημένα συνθήματα. Είστε το αποτυχημένο πολιτικό παρελθόν, που εκφράζει τις πιο αποτυχημένες και ξεπερασμένες πολιτικές πρακτικές. Με «μασκαραλίκια» και επικοινωνιακά τεχνάσματα δεν πάνε μπροστά οι κοινωνίες και δεν κερδίζονται οι μάχες του παρόντος και του μέλλοντος.

Ο Δήμαρχος , η δημοτική ομάδα και η κοινωνία του Ωρωπού, βρίσκονται σε αγαστή καθημερινή επικοινωνία και συνεργασία και οι ενέργειες που απαιτούνται για να βγούμε μια για πάντα από τα αδιέξοδα που οδηγήσατε τον τόπο, καθημερινά σχεδιάζονται και δρομολογούνται. Συνεχίστε να κακοποιείται και να παραποιείται την πραγματικότητα. Η κατάληξη σας είναι γνωστή και αναμενόμενη. Η πολιτική σας ανυπαρξία και η πολιτική σας λήθη.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση