Ανάσανε ο Ωρωπός: Μειώθηκε κατά 5.340.000 ευρώ το χρέος του-Συνολικά 7.6 εκ. σε ένα χρόνο.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
  • 7 Σεπτεμβρίου 2020

Ανάσανε ο δήμος Ωρωπού από το δυσβάστακτο χρέος που είχε δημιουργήσει η διαχείριση των προηγούμενων ετών και ξεπερνούσαν τα 13 εκατ. ευρώ. Όπως μας ενημερώνει ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης, σήμερα καταβλήθηκαν 5.340.000 για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών από το κονδύλι που ενέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών.  Οι άμεσες ενέργειες της νέας δημοτικής αρχής και η καλή συνεργασία με τον υπουργό εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο οδήγησαν στην απελευθέρωση του δήμου από τα δεσμά των χρεών, που του αφαιρούσαν κάθε δυνατότητα να προσχωρήσει σε αναπτυξιακές πολιτικές αλλά και σε κοινωνικές παροχές.

Με ανάρτηση του εμφανώς ικανοποιημένος ο Γιώργος Γιασημάκης αναφέρει:Πληρώθηκαν σήμερα ακόμη 5.340.000 ευρώ…μετά τα 2.340.000 ευρώ που είχαν πληρωθεί τον περασμένο Μάρτιο… σύνολο 7.680.000 ευρώ από τα χρέη που παραλάβαμε…
Οι υπηρεσίες του Δήμου δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς ώστε τις επόμενες ημέρες να καταφέρουν να πληρώσουν τα υπόλοιπα 4.230.000 ευρώ που έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών για εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών….
Συνολικά 12.000.000 ευρώ για εξόφληση παλαιών οφειλών…χωρίς επιβάρυνση των δημοτών του Ωρωπού…μειώνοντας σημαντικά το χρέος του Δήμου….
Με συστηματική δουλειά,με σχέδιο και χρηστή διοίκηση ο Δήμος Ωρωπού αποκαθιστά την αξιοπιστία του και παίρνει την θέση που του αξίζει…
Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια…»

www.otavoice.gr

Απάντηση