Ο Γιώργος Γιασημάκης,ανοίγει τον δρόμο προς το μέλλον.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου και του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, επιχορηγούνται σε πρώτη φάση 84 δήμοι με το συνολικό ποσό των 92 εκατομμυρίων ευρώ για την άμεση αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών.Είναι αξιοσημείωτο και απόλυτα εκδηλωτικό της ικανότητας του Δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη,το γεγονός πως ο Δήμος Ωρωπού βρίσκεται στην πρώτη θέση από τους Δήμους που επιχορηγήθηκαν ,αποσπώντας το ποσό των 9.567.051 ευρώ.

Η κεντρική εξουσία αντιλαμβανόμενη την αλλαγή πορείας του Δήμου Ωρωπού και την μετρημένη,λογική και απόλυτα προγραμματισμένη διοίκηση του Γιώργου Γιασημάκη και της Δημοτικής του ομάδας,αποφάσισε να στηρίξει αυτή ακριβώς την γενναία προσπάθεια και να της δώσει την ευκαιρία να πετύχει και να ξεπεράσει το “σκόπελο” του χρέους που κληρονόμησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή.Έτσι έρχεται σήμερα να επιδοτήσει με ένα νέο πολύ μεγάλο ποσό τον Δήμο Ωρωπού,που μαζί με τα 2.400.000 ευρώ που έλαβε με τον ίδιο τρόπο τον Μάρτη,αποκτά ένα μεγάλο όπλο στην προσπάθεια που καταβάλει προκειμένου να επανέλθει η κανονικότητα και η αναπτυξιακή πορεία προς τα μπρος.

Ενοείτε πως αυτό το ποσό δεν καλύπτει επ ουδενί το χρέος του Δήμου, που είναι πλέον καταμετρημένο και ανέρχεται στα 15.000.000 ευρώ,χωρίς να υπολογιστούν κάποιες εκρεμείς δικαστικές διεκδικήσεις τρίτων.Από την άλλη όμως γίνεται φανερό,πως χάρη στις άμεσες και πιεστικές ενέργειες του Δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη, η επόμενη μέρα αρχίζει να αποκτά χρώμα αισιοδοξίας και σιγουριάς και τα όσα έχουν σχεδιαστεί,φαντάζουν πια και πιο εύκολα και πιο ρεαλιστικά.

Ήταν μια δέσμευση του Γιώργου Γιασημάκη και ένα όνειρο που σήμερα γίνεται πράξη.Ο σχεδιασμός για τις επόμενες κινήσεις, είναι ήδη προγραμματισμένος,με γνώμονα την εξυπηρέτηση του λαϊκού συμφέροντος και με όπλο την αποφασιστικότητα,την τεχνογνωσία και την συνετή οικονομική διαχείρηση.

Είναι απόλυτα βέβαιο πως ο Ωρωπός από σήμερα και πέρα, αναπνέει, αντιμετωπίζει το μέλλον με αισιοδοξία και ότι η δημοτική αρχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιώργο Γιασημάκη, ρίχνεται με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο στον αγώνα για την επίτευξη όλων εκείνων που αυτή η περιοχή δικαιούται και της ταιριάζουν.

Η Συντακτική Oμάδα του Oropos Voice.

Απάντηση