Οι “τέως” ανησυχούν,γιατί ξέρουν,πως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Και οι εμμονικές επιθέσεις του εκπροσώπου των τέως εξακολουθούν με την ίδια ένταση , χωρίς να φαίνονται σημάδια αντίληψης των όσων πραγματικά συμβαίνουν στον Δήμο Ωρωπού.Βρίσκοντας αφορμή διάφορα γεγονότα,που οι ίδιοι δημιουργούν εξαπολύουν επιθέσεις κατά της Δημοτικής αρχής, χωρίς αυτές να έχουν καμιά απολύτως σχέση με την πραγματικότητα και με την καθημερινότητα του Δήμου μας.

Αυτή την βδομάδα την τιμητική του την είχε το Καπανδρίτι.Ένα χωριό που επί πέντε χρόνια γνώρισε την απόλυτα απολυταρχική διοίκηση του ενός,που όλα τα επίλυε κατά πως συνέφερε τις πολιτικές φιλοδοξίες και τα πολιτικά οφέλη της παράταξης του τέως Δημάρχου.Ένα χωριό που παρότι υποτίθεται ήταν στην πρώτη προτεραιότητα τους, εγκαταλήφθηκε στην μοίρα του και απλά “συντήρησε” τις ομάδες και τις ομαδούλες του “ενός” και των συνεργατών του.

Και έρχονται σήμερα και ενδιαφέρονται για το Καπανδρίτι και τους κατοίκους του. Θέλουν να ξεχνούν την αίσια έκβαση που μόλις πριν από λίγες μέρες είχε η υπόθεση των νέων Σχολείων του Καπανδριτίου.Μια τεράστια υπόθεση 7.500.000 ευρώ,που ξεκινά άμεσα,όταν αυτοί επί πέντε χρόνια την πηγαινοέφερναν από γραφείο σε γραφείο, χαντακώνοντας και ευτελίζοντας την.

Και τολμούν επίσης να εκφράζουν υποτιθέμενα παράπονα για την μη(;;;;) συνέχιση της εξέτασης των όσων η δικιά τους διοίκηση φόρτωσε τον τόπο.”Στημένο” και υποκριτικό και αυτό.Θα πρέπει να ξέρουν πως όπως είχε δεσμευτεί η Δημοτική αρχή,τα πάντα έχουν δρομολογηθεί,έχει επηληφθεί η Δικαιοσύνη,οι δικάσιμες ξεκινούν τις επόμενες μέρες και δεν είναι μακρυά η μέρα που θα αποκαλυφθεί σε όλο τους το μέγεθός ,ο “βίος και η πολιτεία τους”.Είναι κοντά “τα αποκαλυπτήρια”……….

Εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την επίκληση για ενός έτους διακυβέρνηση από την νέα Δημοτική αρχή, ενώ γνωρίζουν πως ακόμα δεν έχουν κλείσει ούτε δέκα μήνες, αποκρύπτοντας επίσης πως σε αυτούς τους δέκα μήνες, για τουλάχιστον ένα τρίμηνο λόγω του Covid 19 σταμάτησε να λειτουργεί φυσιολογικά, οτιδήποτε σε αυτή την χώρα. Σιγά τώρα μην ιδρώσει το αυτί τους και μην σκεφτούν όπως σκέφτεται ο κάθε φυσιολογικός πολίτης αυτού του τόπου.Αυτούς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πλήξουν την λογική και την πραγματικότητα και να δημιουργήσουν προβλήματα, που θα ανακόψουν τα όσα καλά έρχονται για τον τόπο.

Άδικος κόπος,κανένας δεν ασχολείται με παρωχημένα μηνύματα,πρώην διοικούντων που απέδειξαν περίτρανα και απόλυτα καταλυτικά, πως δεν τους ενδιέφερε ούτε ο πολίτης, ούτε η κοινωνία, ούτε η προκοπή αυτού του τόπου,παρά μόνο τα “μαγαζάκια τους” και οι προσωπικοί τους σκοποί.

Το Καπανδρίτι,όπως και όλος ο Δήμος Ωρωπού, έχει ξεκινήσει να επανέρχεται στην κανονικότητα και στον σωστό δρόμο.Ας το καταλάβουν και ας αφήσουν κατά μέρος την υποκριτική ανησυχία, και τους υποτιθέμενους φόβους.Είναι απόλυα μόνοι τους και κάθε μέρα που περνά, πνίγονται στα αδιέξοδα και στις προκαταλήψεις τους.Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση