Αντιπολίτευση από το Facebook.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αντιπολίτευση από το Facebook.Η νέα μεγάλη αγάπη του πρώην Δημάρχου,που ξεπερνά τα όσα γνωρίζαμε και τοποθετεί τον πήχυ πολύ πιο χαμηλά, από ότι θα περίμεναν ακόμα και οι πιο φανατικοί οπαδοί του.Άφαντος πραγματικά σε οποιαδήποτε στιγμή της πραγματικής ζωής, οχυρώνεται πίσω από το πληκτρολόγιο του και κάνει μικροπολιτική, από το σαλόνι του σπιτιού του.Απίστευτη εξέλιξη για έναν άνθρωπο που αυτοδιαφημίζεται σαν άνθρωπος του αγώνα και του πεζοδρομίου.Αναμενόμενη βεβαίως για όποιον έχει πραγματικά παρακολουθήσει,την μέχρι τώρα πολιτική του πορεία.Από τότε που ήταν Κοινοτάρχης Συκαμίνου, μέχρι σήμερα που είναι ένας ΠΡΩΗΝ Δήμαρχος.

Δεν έχει πολιτικούς ενδοιασμούς ο πρώην Δήμαρχος. Δεν ξεχωρίζει ζητήματα και θέματα. Δεν λαμβάνει υπ όψιν, ούτε δεοντολογία, ούτε ανθρωπιά, ούτε ουσιώδεις δημοκρατικές διαδικασίες.Τα κάνει όλα έναν απίστευτο πολιτικό αχταρμά και “πυροβολεί” προς όλες τις κατευθύνσεις, ανεξάρτητα αν τελικά κάθε φορά, οι καταγγελίες του πέφτουν στο κενό και αποδεικνύονται ένα απόλυτα καταστροφικό μπούμεραγκ,γιαυτόν και τους συνεργάτες που του έχουν απομείνει.

Δεν μπορεί να προσαρμοστεί με την πραγματικότητα και με την απόφαση του λαού του Ωρωπού,να του αφαιρέσει με μεγάλη πλειοψηφία, την εξουσία και όλα όσα την συνόδευαν.Ονειρεύεται τις ημέρες που εύκολα έλεγε πολλά και δεν υπήρχε αντίλογος, μιας και “όλα τα έσκιαζε η φοβέρα”. Ονειρεύεται πως κάποια στιγμή αυτές οι μέρες θα επιστρέψουν. Και μέσα σε αυτή την απίστευτη “πολιτική παραζάλη”,βρίσκει την εύκολη λύση του Facebook και στρέφεται κατά δικαίων και αδίκων, χωρίς καμιά περίσκεψη και χωρίς να σκέφτεται πως ενδεχομένως αυτά που γράφει, σκορπούν χαμόγελα ειρωνίας σε όποιoν αντέξει να τα διαβάσει.

Κανένας σοβαρός πολιτικός δεν μπορεί να πάρει σοβαρά, μια τέτοια αντιπολιτευτική τακτική.Κανένας σοβαρός πολίτης δεν πείθεται από τέτοιου είδους μεθοδολογίες. Καμια σωστή κοινωνία δεν αποδέχεται τακτικισμούς και “στημένες” διαδικτυακές παρεμβάσεις, ιδιαίτερα όταν υπάρχει ένα παρελθόν, που έχει αποδείξει το πόσο νοιώθει ο καθένας τις δημοκρατικές διαδικασίες, την συνεργασία μεταξύ των πολιτών και την ειλικρινή επικοινωνιακή εικόνα.Όταν αυτά έχουν κριθεί και έχουν “τιμηθεί” ανάλογα, τα λόγια και οι λέξεις ,είναι απλά περιττά.

Αφήνουμε τον πρώην Δήμαρχο, στους Facebookικούς μονολόγους του,που αναδύουν τα όσα του λείπουν και τα όσα τον φέρνουν μπροστά στα αδιέξοδα του και συνεχίζουμε να ζούμε, να παλεύουμε και να δίνουμε τις μάχες,στην πραγματική ζωή, εκεί που έχει αξία και εκεί που χρειάζεται.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση