Άμεση απομάκρυνση των αποβλήτων,από τον Δήμο Ωρωπού.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Δήμος Ωρωπού σε συνεργασία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, ύστερα από συντονισμένες προσπάθειας, πέτυχε επιχορήγηση από το Πράσινο Ταμείο με σκοπό την απομάκρυνση αποβλήτων από υπαίθριο χώρο του Δήμου Ωρωπού.

Ο Δήμος Ωρωπού, μέσω του Δημάρχου κου Γεώργιου Γιασημάκη, αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι θέτει ως μία από τις πρώτες προτεραιότητές του, την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών.

Η εν λόγω εργασία θα πραγματοποιηθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής λόγω αρμοδιότητάς της και αφορά στοχευμένα την περιοχή του δέλτα του ποταμού Ασωπού, μεταξύ των οδών Φοινίκων-Λεύκας, Δάφνης και της προέκτασης της οδού Γαζίας.

Η πρόσκληση των οικονομικών φορέων για την υλοποίηση της υπηρεσίας έχει ήδη δημοσιοποιηθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής λόγω του κατεπείγοντος και θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. www.otavoice.gr

Σχόλιο Oropos Voice:Η νέα Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης με άμεσες και συντονισμένες ενέργειες, που αποδεικνύουν τόσο την περιβαλλοντική του ευαισθησία, όσο και την αποφασιστικότητα για την επίλυση προβλημάτων που άπτονται της υγείας των πολιτών,δίνει λύση και απομακρύνει τις επικίνδυνες ουσίες.Το περιβάλλον και η προστασία του αποτελούν πρώτιστο καθήκον και προτεραιότητα ,για την διοίκηση του Δήμου μας,σε έναν τόπο που ταλαιπωρήθηκε βάναυσα στο παρελθόν και που παλεύει να ξεπεράσει αυτή ακριβώς την περιβαλλοντική υποβάθμιση.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση