Φωνή της λογικής και της συναίνεσης ο Ρούσσης. Το άλλο με τον Τοτό, πότε θα μας το πείτε;

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Θα παραθέσουμε κάποιες προτάσεις που διαβάσαμε “κάπου” και θα ζητήσουμε από τον τελευταίο πολίτη του Δήμου Ωρωπού,να πει ποιον αποκλείεται να του θυμίζουν.

1)Η φωνή της λογικής και της πραγματικής διάθεσης συναίνεσης ………………….. 2)Με λογικά επιχειρήματα και κυρίως επισημάνσεις που διασφαλίζουν την νομιμότητα των αποφάσεων………. 3)Για ακόμα μια φορά επικράτησε η ψύχραιμη φωνή της λογικής και της αναγκαιότητας για ουσιαστικές αλλαγές που ενισχύουν την Δημοκρατία και εξασφαλίζουν την αποφυγή ωμών παρεμβάσεων από κάποιους που νομίζουν πως μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, τσαλαπατώντας τους θεσμούς και την νομιμότητα των δημοσίων συνεδριάσεων…

Εκπληκτικές πραγματικές φράσεις, που χαρακτηρίζουν έναν άνθρωπο βαθιά δημοκρατικό, με απόλυτη προσήλωση στις συναινετικές διαδικασίες,με πίστη στις συνεργασίες και στην ανοιχτή,διαφανή διοίκηση και με παντελή έλλειψη εγωισμού και περιαυτολογίας, που δεν θα του επέτρεπαν ποτέ να ξεστομίσει απαράδεκτες,ηγεμονικές φράσεις,όπως το:Θα γίνει έτσι επειδή το λέω εγώ.

Αν μπείτε στον κόπο αγαπητοί αναγνώστες να ρωτήσετε τους πολίτες, αρχής γενομένης από τον εαυτό σας,ποιον άνθρωπο στον Δήμο Ωρωπού, δεν χαρακτηρίζουν σε καμιά περίπτωση αυτές οι φράσεις, μιας και τις έχει “βιάσει” κατ εξακολούθηση,είναι απόλυτα βέβαιο,πως η απάντηση θα ήταν ομόφωνη και θα είχε ονοματεπώνυμο: Θωμάς Ρούσσης.

Είναι πραγματικά απίθανο ,να προσπαθούν οι “αρθρογράφοι” του απόλυτου τίποτα,να “αγιοποιήσουν” τον άνθρωπο,που επί πέντε χρόνια κατάργησε κάθε μορφή συναίνεσης και συνεργασίας,έστειλε στις καλένδες κάθε πρόταση αναπτυξιακή και χρήσιμη και διέλυσε κάθε δημοκρατική,ηθική και νόμιμη φωνή,φερόμενος με άκρατο ηγεμονισμό και και με παραδειγματική αμετροέπεια.Είναι ταυτόχρονα και τουλάχιστον αστείο να παλεύουν να πείσουν, τους πολίτες, πως τελικά ο κύριος Ρούσσης, δεν είναι αυτό που απέδειξε διοικώντας, αλλά αυτό που επιδεικνύει αντιπολιτευόμενος.

Εκτός αν επιθυμούν να διασκεδάσουν τους πολίτες, και τα γράφουν όλα αυτά υπό μορφή ανεκδότων,οπότε θα μας επιτρέψουν να τους ρωτήσουμε,το άλλο με τον Τοτό,πότε θα μας το γράψετε αγαπητοί ευθυμογράφοι;

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση