Οι πολίτες του Ωρωπού,γνωρίζουν ποιος επιθυμεί την ακυβερνησία.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Οι πολίτες του Ωρωπού παρακολουθούν τα όσα επιτελούνται στα δημοτικά πράγματα,και έχουν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους. Επειδή πριν μόλις λίγους μήνες καταδίκασαν μια αποτυχημένη δημοτική αρχή και επέλεξαν να δώσουν την εντολή στην δημοτική αρχή Γιασημάκη. Μια εντολή ξεκάθαρη και σαφής.Μια εντολή με βροντερό μήνυμα για αλλαγή και για επαναφορά στην χρηστή διοίκηση.Μια εντολή όμως που κάποιοι έχουν αποφασίσει να την “γράψουν” στα παλιότερα των υποδημάτων τους, και να μετατρέψουν τον Δήμο Ωρωπού σε μια ακυβέρνητη πολιτεία, με απροσδιόριστες και καταστροφικές συνέπειες. Κάποιοι που έχουν επιλέξει να συμμαχήσουν με όσα μέχρι χθες κατήγγειλαν,αδιαφορώντας για την λαϊκή εντολή,αλλά και για το που θα πάει ο Δήμος Ωρωπού.Προφανώς το κάνουν γιατί θεωρούν πως έτσι θα πλήξουν το κύρος, την αποτελεσματικότητα και την εικόνα του Δημάρχου και της νέας δημοτικής αρχής.Θεωρούν πως έτσι θα επαναφέρουν όσους καταδικάστηκαν από την λαϊκή εντολή και θα τους επιβάλλουν στην συνδιοίκηση που φαντάζονται, παρέχοντας τους έτσι και συγχωροχάρτι ,αποδεικνύοντας πως ότι έκαναν το έκαναν όπως έπρεπε και πως άδικα τους κατηγορούσαν.

Αυτά σκέφτεται ο κύριος Καμπιώτης. Αυτά φαντάζεται. Και αυτά προσπαθεί να επιβάλλει.Με δήθεν καλή πρόθεση και με υποτίθεται αυξημένη ευσυνειδησία και υπερδημοκρατική αντίληψη, συνεργασιών και συνεννοήσεων. Αποφασίζει δηλαδή για το 54% του λαού του Ωρωπού,αυτός που εκπροσώπησε(τώρα πια αυτό δεν ισχύει) το 10%.Παράξενα πολιτικά μαθηματικά χρησιμοποιεί ο κύριος Καμπιώτης

Στην προσπάθεια αυτή χρησιμοποιεί σαν προμετωπίδα την παράταξη του ΚΚΕ,και σαν ακόλουθους του συμβούλους του κυρίου Ρούσση. Σε μια σειρά που ενώ έτσι θέλει να εμφανίζεται, στην ουσία ισχύει με ακριβώς αντίθετη φορά.Ο κύριος Ρούσσης, αποφασίζει, και στην συνέχεια επιλέγεται ποιος από τους δύο “πρόθυμους εταίρους”,θα βγει μπροστά και θα παίξει το ρόλο του “λαγού”.Αυτή ακριβώς είναι η πραγματικότητα που επικρατεί στο χώρο της αντιπολίτευσης του Δήμου Ωρωπού.

Ο κόσμος του Ωρωπού λοιπόν, που έχει και γνώση και κρίση και σαφή πολιτική αντίληψη,παρακολουθεί και αποδίδει την ευθύνη για όλα αυτά τα φαιδρά και επικίνδυνα, σε αυτούς που έχουν επιλέξει να “καταστρέψουν” τον Δήμο Ωρωπού και να τον οδηγήσουν σε ακυβερνησία και σε πολιτικό τέλμα.Και επειδή αυτός είναι που τελικά αποδίδει τις ευθύνες ακριβοδίκαια και με σοφία, όταν έρθει η ώρα θα απαντήσει καταλυτικά και με απόλυτη σαφήνεια.

Η νέα δημοτική αρχή,έχει και την δύναμη και την αποφασιστικότητα και την πείρα,προκειμένου να φέρει σε πέρας την δύσκολη αποστολή που της έχει αναθέσει ο λαός του Ωρωπού.Με σοβαρότητα, με ηθική, με διαφάνεια και με πολιτικό σθένος.Όπως ακριβώς ταιριάζει στους ανθρώπους που σέβονται την δημοκρατία και τις αρχές της και βάζουν τον εαυτό τους,χωρίς υστεροβουλία, στην υπηρεσία του πολίτη και της κοινωνίας.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση