Ο Νέος μεγάλος “έρωτας” του κυρίου Ρούσση, είναι το ΚΚΕ και ο κύριος Χασιώτης…….

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μας επιτίθεται και μας κατακρίνει ο αμερόληπτος ,επώνυμος-ανώνυμος Παρατηρητής,επειδή λέει κατηγορούμε τον Μιχάλη Χασιώτη,τον αγνό αγωνιστή,όπως χαρακτηριστικά τον αναφέρει.Τον άνθρωπο που έχει ιδέες πρωτοπόρες και θέλει να προσφέρει στην κοινωνία.Όσο για την παράταξη του ΚΚΕ που εκπροσωπεί ο Μιχάλης Χασιώτης;Εκεί να δεις παινέματα και συγχαρητήρια.Τα βλέπει και τα διαβάζει ο κόσμος και σταυροκοπιέται.Τα βλέπει και τα διαβάζει ο κόσμος και αναρωτιέται αν ζει σε παράλληλο σύμπαν, και αν κάποιοι θεωρούν πως όλοι εμείς πέσαμε στη γη με αλεξίπτωτο.

Για πες τε μας βρε παλληκάρια,”δημοκρατικά” και “πρωτοπόρα”.Πόσες από αυτές τις προτάσεις του Μιχάλη Χασιώτη, υιοθετήσατε την πενταετία που μας πέρασε;Πότε ρωτήσατε τον Χασιώτη την άποψη του; Θυμάστε που κάθε φορά που μιλούσε, τον χλευάζατε και του ζητούσατε να τελειώνει;Τώρα ανακαλύψατε το εύρος και την δυναμική των απόψεων της παρατάξεως του ΚΚΕ; Τώρα καταλάβατε πως πρέπει να δώσετε βαρύτητα και σημασία στα λόγια του;

Άλλη μια υποκριτική προσπάθεια των πρώην ηγεμόνων του τόπου.Άλλη μια πράξη εκ του πονηρού, με στόχο και σκοπό να ξεγελάσουν, όποιον ακόμα και τώρα μπορούν να πείσουν.

Αγαπητοί “φίλοι,αμερόληπτοι,αδέκαστοι” και τώρα τελευταία και υπέρμετρα θαυμαστές των νόμων και των διαδικασιών.Ξέρουμε ακριβώς πόσο εκτιμάτε τον Μιχάλη Χασιώτη και τις απόψεις του.Όσο ακριβώς εκτιμάτε και τον Διονύση Καμπιώτη. Όπως ξέρουμε επίσης πως έχετε αποφασίσει να τους υποστείτε και να τους ανεχτείτε,στην προσπάθεια που καταβάλετε να “σώσετε το τομάρι σας”.Σε αυτή την προσπάθεια είσαστε διατεθειμένοι να το παίξετε και “κομουνιστές” και αναρχικοί και οτιδήποτε, προκειμένου να κερδίσετε χρόνο. Δεν σας ενδιαφέρει καθόλου,αν αυτή σας η προσπάθεια φαίνεται από χιλιόμετρα πόσο πλαστή και fake είναι.Δεν σας ενδιαφέρει αν γελοιοποιείστε καθημερινά,σε γνωστούς και φίλους.Χρόνο χρειάζεστε και θα τα δώσετε όλα για να τον κερδίσετε.

Από την άλλη βέβαια, σκεφτείτε πως όλοι οι άλλοι,δεν έχουν ούτε άγχος , ούτε αγωνία για την δικιά σας κλεψύδρα που αδειάζει. Ίσα ίσα, το αντίθετο μάλιστα.

Αφήστε λοιπόν τους υποκριτικούς μεγάλους “έρωτες” με τον Χασιώτη και τον Καμπιώτη και ασχοληθείτε με το πως θα αντιμετωπίσετε τα όσα έρχονται για σας.Έτσι και αλλιώς όταν το κουβάρι της απονομής των ευθυνών σας, αρχίζει να ξετυλίγεται και να αποδεικνύει, τότε θα μείνετε απελπιστικά μόνοι.Μέχρι τότε αρκεστείτε στο να καταστρέψετε ότι μπορείτε,υποδυόμενοι τα άκακα αδικημένα αρνιά,που τα επιβουλεύονται, αυτοί που ο λαός επέλεξε να τον διοικήσουν.Η Ώρα της απόδοσης πλησιάζει,αμείλικτη και μη αναστρέψιμη.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση