Η Αλήθεια ,είναι μία και εύκολα αποδεικνύεται.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε πλήρη απόγνωση και εκτός ελέγχου βρίσκεται πλέον,η πρώην παντοδύναμη επικοινωνιακή ομάδα του κυρίου Ρούσση. Οι αποκαλύψεις για την πλήρη ανεπάρκεια με την οποία διαχειρίστηκαν υψίστης σημασίας θέματα,που αφορούν όλες τις λειτουργίες του Δήμου και έρχονται καθημερινά στην επιφάνεια, αποδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο διοίκησαν.Αποδεικνύουν πως τελικά επί πέντε χρόνια τίποτα δεν λειτουργούσε και τίποτα δεν βάδιζε σύμφωνα με την λογική ,αλλά και με την πολιτική δεοντολογία.

Πρόσφατο παράδειγμα το χθεσινό αποκαλυπτικό έγγραφο,που δείχνει πως το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Καπανδριτίου,εντάχθηκαν τώρα, επί δημαρχίας Γιώργου Γιασημάκη, στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας και μπαίνουν επιτέλους και για πρώτη φορά,στον δρόμο της υλοποίησης και της πραγματοποίησης τους.Ένα έργο-όνειρο για τους κατοίκους του Καπανδριτίου,που βλέπουν πως μετά από τις σοβαρές και υπεύθυνες κινήσεις της νέας Δημοτικής αρχής,θα κοσμούν σε σύντομο χρονικό διάστημα το χωριό τους,δίνοντας λύση σε ένα πρόβλημα που εδώ και πολλά χρόνια, τους ταλανίζει και τους στεναχωρεί.

Και τι έκαναν οι “επικοινωνιολόγοι του απόλυτου χθες;Αντί να “προσγειωθούν” στην γωνία τους, αποδεχόμενοι,έστω και τώρα τις συνέπειες και την βαρύτητα της ανεπάρκειας των εντολέων τους, πέρασαν για άλλη μια φορά στην επίθεση,χρησιμοποιώντας την τακτική,του η καλύτερη άμυνα , είναι η επίθεση.Και μιλούν για ψεύτες και για τις “τεράστιες” προσπάθειες που καταβλήθηκαν την πενταετία της “συμφοράς”.Μάλιστα κάνουν και έναν ιστορικό παραλογισμό,μιλώντας για ενέργειές που έχουν γίνει πολύ πριν αναλάβει ο κύριος Ρούσσης, λες και δεν ήταν Κοινοτάρχης Συκαμίνου, αλλά Καπανδριτίου. Πάλι καλά που δεν του χρέωσαν και την κατασκευή της Ακρόπολης……..

Τι αποτέλεσμα είχαν οι όποιες σπασμωδικές και χωρίς σχέδιο,κινήσεις της προηγούμενης Δημοτικής αρχής;Το απόλυτο μηδέν.

Παλινωδίες,αστοχίες,ελλείψεις,ερασιτεχνισμοί,σκοπιμότητες σε μια ατέλειωτη σειρά,χαρακτήρισαν και στιγμάτισαν την πλήρη αποτυχία. Απένταξη και μηδενισμός.Τα επίσημα έγγραφα είναι εκείνα που λένε την αλήθεια.Δεν χωρούν αμφισβήτηση,δεν χωρούν λεονταρισμούς,δεν χωρούν μικροπολιτικές.Και αποδεικνύουν πέρα κάθε αμφιβολίας, αν μια ενέργεια έχει γίνει σωστά ή όχι.Με την επιβράβευση ή την αποτυχία της.Το παρακάτω έγγραφο, όσο και αν δεν αρέσει στους “αλάνθαστους” ηγεμόνες της πενταετίας που μας πέρασε,αποδεικνύει την πλήρη αποτυχία τους.Είναι το έγγραφο της απένταξης και της μη χρηματοδότησης του έργου.Και έχει ημερομηνία.27 Μαρτίου 2019.Επί δημαρχίας του κυρίου Ρούσση. ΑΠΕΝΤΑΞΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΤΥΧΊΑ

Το επόμενο έγγραφο έχει το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα. Ένταξη και χρηματοδότηση .Και έχει ημερομηνία .21 Ιανουαρίου 2020.Επί Δημαρχίας Γιώργου Γιασημάκη. ΈΝΤΑΞΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Τα λόγια από ένα σημείο και πέρα περιττεύουν. Δεν προσφέρουν το παραμικρό και απλά εκθέτουν εκείνους που επιχειρούν να αλλοιώσουν τα όσα είναι αυταπόδεικτα.Ο Γιώργος Γιασημάκης πέτυχε, εκεί που απέτυχε ο Θωμάς Ρούσσης.Η Ιστορία γράφεται με αποδείξεις, με γενναιότητα και με υπερβάσεις.Και όπως είναι απόλυτα σαφές, η νέα δημοτική αρχή, διαθέτει όλα τα παραπάνω απαραίτητα συστατικά, προκειμένου να πετύχει εκεί που οι προκάτοχοί της απέτυχαν.Αθόρυβα, μεθοδικά,δημοκρατικά.

Η Συντακτική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση