Και πάλι λέτε ψέμματα και έχει δίκιο ο Γιασημάκης.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αναρωτιόταν σήμερα ο γνωστός Παραπλανητής,με στόμφο και με έπαρση,απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο,ποιος τελικά έλεγε ψέματα,για το αν έχει απενταχθεί ή όχι το νέο Δημοτικό Σχολείο Καπανδριτίου, από το επιχειρησιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας.Και φυσικά τον κατηγόρησε για άλλη μια φορά πως παραπλάνησε τον λαό υποστηρίζοντας,πράγματα αναληθή και ανυπόστατα.

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις;Ιδού η νέα συνταρακτική αποκάλυψη,που αποδεικνύει,αφενός την αλήθεια των λόγων του Δημάρχου ,αλλά και την τεράστια επιτυχία της νέας δημοτικής αρχής και αφετέρου την αναλήθεια των όσων υποστήριζε η δημοτική αρχή Ρούσση και των όσων ακόμα “ψελλίζει” ο Παραπλανητής.

Σήμερα ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, υπέγραψε την ένταξη της Πράξης «Δημοτικό Σχολείο & 2/θέσιο Νηπιαγωγείο Καπανδριτίου Δήμου Ωρωπού – Οικοδομικές Εργασίες & Η/Μ Εγκαταστάσεις» με Κωδικό ΟΠΣ 5045715 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020»,συνολικού προϋπολογισμού 7.100.000 ευρώ .

Απλό ερώτημα,προς κάθε ενδιαφερόμενο.Είναι δυνατόν να εντάσσεται ένα έργο ,που είναι ήδη ενταγμένο;Προφανώς όχι.Το έργο τώρα εντάχθηκε, γιατί ποτέ άλλοτε δεν είχε συμπεριληφθεί στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας,παρά τα όσα υποστήριζαν οι γνωστοί-άγνωστοι.

Για άλλη μια φορά ο κύριος Ρούσσης και το “επικοινωνιακό του επιτελείο”,επιχείρησαν να παραπλανήσουν τον λαό του Ωρωπού.Ατύχησαν όμως,γιατί επέλεξαν ένα ψέμα, με πολύ “κοντά πόδια” και ήρθαν τα αποκαλυπτήρια τους,πολύ πιο γρήγορα,από όσα είχαν φανταστεί.Γιατί όπως είναι γνωστό,ο Θεός αγαπά τον κλέφτη,αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη.

Η δημοτική αρχή Γιασημάκη,πιστή στα όσα υποσχέθηκε και σχεδίασε,με βήματα μετρημένα,σοβαρά και υπεύθυνα, θα επαναφέρει τον Δήμο Ωρωπού στο προσκήνιο και θα του ξαναδώσει την χαμένη του αξιοπιστία και το κύρος που του αναλογεί.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση