Ρούσσης και Παρατηρητής,οι μεγαλύτεροι Fans,του Καμπιώτη.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάζουμε και ξαναδιαβάζουμε τα άρθρα του Παραπλανητή και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας.Ο Πάλαι ποτέ κραταιός και παντοδύναμος, εκπρόσωπος του κυρίου Ρούσση,”λιβανίζει” όλο και περισσότερο τον Καμπιώτη. Και να τα κύριος και να τα άμεμπτος και να τα ικανός και να τα ακριβοδίκαιος.Ο παλιός “εχθρός” που όπως έλεγαν θα τον “εξαφάνιζαν” σήμερα μετατρέπεται σε έναν αδάμαντα που κοσμεί με την παρουσία του, τα κοινά του Δήμου Ωρωπού.

Απίθανη μετάλλαξη,πρωτοφανής πολιτική κωλοτούμπα. Τα πάντα προκειμένου να πετύχουμε λήθη και λησμονιά στο παρελθόν.Τα πάντα προκειμένου να μην οδηγηθούν εκείνα που πρέπει στην δικαιοσύνη.Με οποιοδήποτε τίμημα. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως ο Δήμος θα διαλυθεί και δεν θα λειτουργήσει.

Οι άνθρωποι που στο διάβα τους διέλυσαν τα πάντα.Απαξίωσαν, σπίλωσαν, κατασυκοφάντησαν,τρομοκράτησαν.Οι άνθρωποι που καταστρατήγησαν κάθε διαδικασία και υποβάθμισαν κάθε θεσμό. Αυτοί οι άνθρωποι έρχονται σήμερα και μιλούν για εκτροπές και για ολικές καταλύσεις.Χωρίς αιδώ,χωρίς ντροπή και με κοντή μνήμη.

Δεκάδες τα βίντεο από το παρελθόν,που μας μεταφέρουν τον απολυταρχισμό που επικράτησε επί πέντε χρόνια στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων. Ειρωνείες,χλευασμοί,ύβρεις και εκφοβισμοί.Όποιος διαφωνούσε, δέχονταν την επίθεση μιας ομάδας που έδειξε πως καταλαβαίνει την Δημοκρατία και τους θεσμούς,επιβάλλοντας το “θα γίνει έτσι, επειδή έτσι θέλουμε εμείς”……Πέντε χρόνια δεν ακούσαμε ούτε μια φορά τον κύριο Χασιώτη, που σήμερα προτείνει πρωτοποριακές λύσεις, επί παντός επιστητού και γίνονται άμεσα δεκτές, από εκείνους που τον χλεύαζαν και του αφαιρούσαν τον λόγο, γελώντας ειρωνικά και λέγοντας του,πως καλά είναι αυτά που λες,αλλά δεν γίνονται.

Βέβαια όλα αυτά επειδή ο “σκοπός αγιάζει τα μέσα”,για τους ανθρώπους του κυρίου Ρούσση,είναι απόλυτα δικαιολογημένα.Εκείνος που προκαλεί εντύπωση και γεννά απορίες,είναι ο κύριος Καμπιώτης. Δεν αναρωτιέται πως είναι δυνατόν, αυτοί που τόσα χρόνια,τον κατηγορούσαν, σήμερα να τον παινεύουν, να τον εξυμνούν και να τον χτυπούν “φιλικά” στην πλάτη;Δεν απορεί πως είναι δυνατόν,ότι προτείνει να γίνεται “σημαία” από εκείνους,που μέχρι πριν από λίγο καιρό, όλα τα γνώριζαν και τίποτα δεν άκουγαν;Τον ικανοποιεί άραγε αυτή η εικόνα,που θίγει και πικραίνει πρώτα από όλους, τους ανθρώπους, που τον ψήφισαν την πρώτη Κυριακή,επειδή τον πίστεψαν και την δεύτερη Κυριακή, ψήφισαν μαζικά και συντεταγμένα τον Γιώργο Γιασημάκη,θέλοντας να στείλουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τον κύριο Ρούσση και την παρέα του;

Ερωτήματα που καθημερινά απασχολούν την κοινωνία του Ωρωπού.Ερωτήματα που παραπέμπουν σε σκέψεις “άλλου” είδους.Ερωτήματα που σημαδεύουν την πολιτική ζωή του τόπου μας και γεννούν υποψίες και ψίθυρους.

Εμείς θα θέσουμε από εδώ στον κύριο Καμπιώτη, μερικά από αυτά τα ερωτήματα, με όλο το σεβασμό και με όλη την εκτίμηση που του έχουμε: Κύριε Καμπιώτη,θέλετε να συνεργαστείτε με την νέα Δημοτική αρχή,ή όχι; Αυτή η συνεργασία για εσάς θα πρέπει να περιλαμβάνει και την συμμετοχή της παράταξης Ρούσση;Έχετε αντιληφθεί κύριε Καμπιώτη,πως ναι μεν πρόσκαιρα μπορεί να νοιώθετε παντοδύναμος,αλλά στο εγγύς μέλλον, όταν οι συνέπειες της αδιαλλαξίας σας και της περίεργης συμπεριφορά σας, θα έχει προκαλέσει τεράστιες ζημιές στον Δήμο μας, η ευθύνη θα είναι όλη δικιά σας;Έχετε μπει στον κόπο να ρωτήσετε έναν ψηφοφόρο σας,ποια είναι η δικιά του άποψη και τι γνώμη έχει για τον κύριο Ρούσση και την παρέα του;

Θα αφήσουμε τον Γιαννάκη τον Παρατηρητή και τον κύριο Ρούσση να συνεχίσουν να εκθειάζουν τον κύριο Καμπιώτη. Αυτή είναι άλλωστε η συμπεριφορά, όλων εκείνων που μεταλλάσσονται σαν τους χαμαιλέοντες, προκειμένου να κατορθώσουν να σώσουν το “τομάρι” τους.Και το κάνουν με ευκολία,αδιαφορώντας για την εικόνα που “εκπέμπουν” και για την απέχθεια που προκαλούν στους πολίτες αυτού του τόπου,που τους γνωρίζουν πια “και από την καλή και από την ανάποδη”,και που δεν τους εκπλήσσει πια το πόσο χαμηλά μπορούν να φτάσουν.

Όπως έχουμε ξαναπεί,ο Δήμος Ωρωπού είναι “καταδικασμένος” να πετύχει και θα πετύχει.Γιατί οι άνθρωποι που τον διοικούν, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιώργο Γιασημάκη, έχουν πάρει την απόφαση και την δέσμευση, να δώσουν και την ψυχή τους ,προκειμένου να έρθει εκείνη η καινούργια μέρα, που αξίζει και που δικαιούται ο λαός του Ωρωπού.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση