Η Αποκάλυψη του “παραμυθιού” Ρούσση,για τους Συλλόγους.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ένα νέο “παραμύθι” διακίνησε σήμερα η γνωστή ομάδα του Παραπλανητή,υπό τις οδηγίες του κυρίου Ρούσση. Ένα παραμύθι που προσπαθεί αυτή τη φορά να παραπλανήσει τα μέλη των Συλλόγων της περιοχής μας.Μεταφέροντας μια νέα εικονική πραγματικότητα, επιχειρούν να εμφανίσουν την νέα δημοτική αρχή,να μεροληπτεί και να κάνει διακρίσεις, ανάμεσα στους Συλλόγους του Δήμου μας.Μια προσπάθεια καταδικασμένη να αποτύχει και να μετατραπεί σε ένα ακόμα μπούμερανγκ,που θα αποκαλύψει για μια ακόμα φορά,πως αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν αντιληφθεί,ούτε το κακό που προξένησαν στον τόπο μας, ούτε την οριστική καταδίκη που έχουν λάβει από τους πολίτες του Ωρωπού, τόσο οι πρακτικές τους,όσο και ο τρόπος δράσης τους.Λένε λοιπόν πως μεροληπτικά η νέα Δημοτική αρχή,μοίρασε τις επιχορηγήσεις,προς όσους Συλλόγους ήθελε, παραβλέποντας κάποιους άλλους,για λόγους μικροπολιτικούς.Τεράστιο καλοδουλεμένο ψέμα,καταδικασμένο όμως να αποκαλυφθεί άμεσα και καταλυτικά.

Δεν έχουν τέλος τα “παραμύθια” των Παραπλανητών……

Θα ξεκινήσουμε το ξετύλιγμα του κουβαριού της αποκάλυψης του νέου “παραμυθιού”,από τα όσα έγιναν κατά την διάρκεια της θητείας της προηγούμενης Δημοτικής αρχής του κυρίου Ρούσση. Πως δηλαδή μοίρασαν εκείνοι τις επιχορηγήσεις ,που οι ίδιοι ψήφισαν;Με ποια κριτήρια έδωσαν και σε ποιους Συλλόγους χρήματα;Αξιοκρατικά;Ή για τα δικά τους παιδιά;Γιατί μοιράστηκε ένα αρκετά μεγάλο ποσό της τάξεως των 57.000 ευρώ,από τον κύριο Ρούσση. Ένα ποσό που αν δινόταν αναλογικά σε όλους τους Συλλόγους, θα τους έλυνε σημαντικά προβλήματα και θα αποτελούσε και μια πραγματικά αμερόληπτη κίνηση, από την πλευρά του κυρίου Ρούσση. Έγινε έτσι;Όχι βέβαια.

Ψέμα με κοντά ποδάρια,εύκολα αποκαλύπτεται.

Ας πάμε να δούμε που πήγαν αυτά τα 57.000 ευρώ

Έγιναν λοιπόν οι παρακάτω τρεις καταβολές: 1)30/07/2019 Επιχορήγηση ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ με το ποσό των 18.000 ευρώ. 2)28/08/2019 Επιχορήγηση Α.Ο ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ με το ποσό των 13.000 ευρώ. 3)28/08/2019 Επιχορήγηση ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ με το ποσό των 26.000 ευρώ.

Με ποια κριτήρια;Αξιοκρατικά;Χωρίς μεροληψία;Χωρίς πολιτική σκοπιμότητα;Χωρίς την λογική της εξυπηρέτησης;Είναι άραγε τυχαίο πως και οι τρεις αυτοί Σύλλογοι συνδέονται άμεσα,με το στενό περιβάλλον του κυρίου Ρούσση και των στενών συνεργατών του;Είναι άραγε τυχαίο πως ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Ωρωπού ήταν υποψήφιος με τον κύριο Ρούσση και συνδέεται με στενή συγγενική σχέση μαζί του;Είναι άραγε τυχαίο πως ο Α.Ο Συκαμίνου αποτελεί την ομάδα της ιδιαιτέρας πατρίδας του κυρίου Ρούσση;Είναι άραγε τυχαίο που η ΑΠΕΣ Καπανδριτίου,ήταν υπό την προστασία του κυρίου Βελτανιώτη ,πρωτοκλασάτου στελέχους του κυρίου Ρούσση;Είναι πολλές μαζεμένες οι συμπτώσεις,για να έγιναν όλα αυτά τυχαία.

Όσο περνάει ο χρόνος, τόσο ξεσκεπάζεται ο τρόπος που σκέπτονται και ενεργούν.

Για πάμε τώρα στο σήμερα.Έχει γίνει η παραμικρή καταβολή χρημάτων σε οποιονδήποτε Σύλλογο από την νέα Δημοτική αρχή;Όχι βέβαια.Ούτε ένα ευρώ δεν έχει εκταμιευτεί από την νέα Δημοτική αρχή,γιατί απλούστατα,όπως είναι γνωστό σε όλους,ο κύριος Ρούσσης και η παρέα του, φρόντισαν να μην αφήσουν ούτε ευρώ.Είναι άλλο το έχει ενταλματοποιηθεί μια πληρωμή και άλλο το έχει δοθεί.Και είναι απολύτως λογικό και προσφέρει τα μέγιστα στην διαφάνεια η πρακτική να ενταλματοποιούνται όλες οι πληρωμές που πρέπει να γίνουν και να αναρτώνται στο Διαύγεια του Δήμου.Οφείλουν βέβαια,όσοι ασχολούνται με τα κοινά και με τις διοικήσεις των Συλλόγων ιδιαίτερα,να γνωρίζουν αυτήν την διαδικασία και να μην βιάζονται να προβαίνουν σε καταγγελίες,εκθέτοντας πρώτα από όλα τους ίδιους τους τους εαυτούς,δείχνοντας πως μάλλον δεν έχουν την ικανότητα να ηγούνται και να ξεχωρίζουν τα όσα πρέπει να γίνονται.Έκτος και αν από αλλού “οδηγούνται” σε εύκολες ενέργειες,μιας και με αυτό τον τρόπο θεωρούν πως εξυπηρετούν εαυτούς και θίγουν την νόμιμη αρχή του τόπου.

Ούτε ένα ευρώ λοιπόν,δεν έχει δοθεί μετά την 1/09/2019,που ανέλαβε η νέα Δημοτική αρχή, μιας και χρήματα δεν υπάρχουν.Άρα δεν τίθεται θέμα μεροληπτικής συμπεριφοράς, ούτε θέμα πολιτικών μικροεξυπηρετήσεων,όπως λένε οι γνωστοί-άγνωστοι παραποιητές. Και είναι απολύτως βέβαιο πως το θέμα αντιμετωπίζεται με μεγάλη σοβαρότητα και με περισσή ευθύνη από την δημοτική αρχή και πως πολύ σύντομα θα δοθεί η λύση που θα αποδεικνύει πως ετούτη η διοίκηση αντιμετωπίζει τους Συλλόγους,με σεβασμό και με ευγνωμοσύνη.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση