Με “πολιτική αμνησία”,και χωρίς αιδώ,προκαλεί η παράταξη Ρούσση….

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πέντε χρόνια ήταν στην διοίκηση του Δήμου.Πέντε χρόνια υποτίθεται πως στήριζαν τα αθλητικά σωματεία και τις υποδομές τους.Πέντε χρόνια υποτίθεται πως ήταν δίπλα στην ομάδα του Ωρωπού τον ΠΑΣ και βοηθούσαν ώστε τα πάντα να λειτουργούν άψογα.Και σε επίπεδο αθλητικό και σε επίπεδο εγκαταστάσεων.

Όλα αυτά βέβαια με το χαρακτηριστικό πρόθεμα ,υποτίθεται.Γιατί φυσικά η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική.Εγκατάλειψη και αδιαφορία.Παρεμβάσεις μόνο στο επίπεδο της φιέστας, με “εικονικές” υποτιθέμενες επεμβάσεις προς όφελος της ομάδας και μετά το απόλυτο τίποτα. Και φυσικά εγκαταστάσεις εγκαταλελειμμένες και χωρίς καμιά συντήρηση,ακατάλληλες και επικίνδυνες,τόσο για την υγεία των αθλουμένων, όσο και για την ασφάλεια τους.Κανείς επί πέντε χρόνια δεν νοιάστηκε για το παραμικρό και δεν σκέφτηκε να διορθώσει και να συντηρήσει, τα επί πολλά χρόνια κακώς κείμενα.

Πέντε χρόνια εγκατάλειψης και απαξίωσης.

Και σήμερα έρχεται ο ανώνυμος-επώνυμος,εκπρόσωπος τύπου του κυρίου Ρούσση,να φωτογραφίσει και να εκθέσει την κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο του ΠΑΣ Ωρωπός.Με αποκαλυπτικές φωτογραφίες-τις οποίες θα αναδημοσιεύσουμε και εμείς-δείχνει το “χάλι” στο οποίο βρίσκεται.Φωτογραφίες που πραγματικά προκαλούν απορία,θυμό και φόβο,για το τι πραγματικά μπορεί να συμβεί.Φωτογραφίες που πραγματικά αποκαλύπτουν την πλήρη αδιαφορία που επέδειξε η προηγούμενη δημοτική αρχή του κυρίου Ρούσση. Φωτογραφίες που αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα πως κάποιοι επί πέντε χρόνια διοικούσαν,όχι για τον πολίτη, αλλά για το θεαθήναι και για τα συμφέροντα τους.

Δεν θα μπορούσε πραγματικά ο “αμερόληπτος” Παραπλανητής, να φωτογραφίσει με μελανότερα χρώματα τα όσα φόρτωσε τον τόπο, ο αγαπημένος τους απελθών Δήμαρχος και οι επιτελείς του.Δεν θα μπορούσε να αποδείξει πιο καταλυτικά την ανευθυνότητα και την αδιαφορία, που επικράτησε για μια ολόκληρη “χαμένη” πενταετία.Ούτε “βαλτός” να ήταν.

Δεν έβαλαν επί πέντε χρόνια,”ούτε μια πέτρα πάνω στην άλλη”.

Εννοείτε πως αυτή η τραγική κατάσταση θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και με αποτελεσματικό τρόπο.Εννοείτε πως η νέα Δημοτική αρχή,θα πρέπει να το δει με την σοβαρότητα και με τον σεβασμό που πρέπει.Όπως επίσης εννοείτε πως δεν έχει καμιά απολύτως ευθύνη, γιαυτό το “χάλι” που κληρονόμησε, από τον κύριο Ρούσση και την ομάδα του.Γιατί ακόμα και ο “αμερόληπτος” Παραπλανητής, δεν τολμά να γράψει, πως υπεύθυνη γιαυτό είναι η νέα δημοτική αρχή. Αλίμονο άλλωστε.Ποιος λογικός άνθρωπος δεν γνωρίζει πως αυτή η κατάσταση, δεν δημιουργήθηκε τους τελευταίους τέσσερις μήνες,αλλά πως υπήρχε,ήταν εκεί, “φώναζε βοήθεια”, αλλά οι αρμόδιοι,έκαναν πως δεν έβλεπαν και πως δεν άκουγαν………

Ευχαριστούμε πραγματικά τον Παραπλανητή, για τον τρόπο που ξεσκέπασε την πολιτική ανεπάρκεια και ανυπαρξία, της πολιτικής Ρούσση,που για πέντε χρόνια, δεν “έβαλε μια πέτρα πάνω στην άλλη” και οδήγησε τις εγκαταστάσεις του Δήμου σε μαρασμό και πλήρη εγκατάλειψη.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση