Όταν μια “δικιά του” φωνή αποκαλύπτει τα “έργα” του κυρίου Ρούσση.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Είναι κάποιες μέρες που δεν χρειάζεται να γράψεις πολλά προκειμένου να περιγράψεις, γεγονότα και καταστάσεις. Έρχονται άλλες απρόσμενες φωνές να τα πουν και να τα γράψουν.
Κάποια στιγμή μάλιστα,στην προσπάθεια τους να είναι και με “τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα” το κάνουν τόσο αποκαλυπτικά που η δικιά μας παρέμβαση χάνει την αξία της.

Έτσι και χθες σε ένα άκρως αποκαλυπτικό και αληθινό άρθρο η “αμερόληπτη”  Άποψη ρίχνει άπλετο φως στο τρόπο που διοίκησε ο κύριος Ρούσσης.
Βλέπεις θέλει να πει καλές κουβέντες και για τον κύριο Καμπιώτη αλλά επειδή αυτά τα δύο “μεγέθη” είναι εντελώς “αταίριαστα” -άσχετα αν προσπαθούν να “ταιριάσουν”-εμφανίζει με τα πιο μελανά χρώματα τον τρόπο διοίκησης του κυρίου Ρούσση.

Ας δούμε αναλυτικά τι γράφει και τι προσπαθεί να μην γράψει η “αμερόληπτη”  Άποψη:

Ποιος άραγε την είχε λάβει αυτή την απόφαση;

Μας λέει λοιπόν εδώ πως ο κύριος Καμπιώτης πέτυχε την ανάκληση της απόφασης για την κατασκευή με απευθείας ανάθεση 500.000 ευρώ του έργου της κατασκευής-επισκευής στην παραλία, στο σημείο που έχει υποστεί καθίζηση ο δρόμος. Ξεχνά να πει πως την απόφαση την είχε λάβει ο “αδέκαστος” κύριος Ρούσσης.

Μα οι ανώτερες Εποπτικές Αρχές, όπως λέει ο Παρατηρητής,  ποτέ δεν επέστρεψαν πίσω έργο του κυρίου Ρούσση.

Στην συνέχεια λοιπόν,περιγράφει μεν την λάθος επιλογή της κατασκευής του έργου με απευθείας ανάθεση σε εργολάβο  όπως επίσης και το ότι το έργο επιστράφηκε πίσω από τον Επίτροπο ως απαράδεκτο, αλλά ξεχνά να αναφέρει πως το έργο το επέβαλε με ετσιθελικό τρόπο και με μεγάλες φανφάρες ο αγαπημένος του κύριος Ρούσσης. “Που τον κατηγορούν άδικα, πως όλα τα έργα τα έκανε  κακώς, με απευθείας ανάθεση”.

Μικρή ή καθόλου έκπτωση;

Και εδώ πια οι μάσκες πέφτουν εντελώς. Τι λέει εδώ η “αμερόληπτη” Άποψη;
Λέει πως το έργο, αν είχε προλάβει ο κύριος Ρούσσης, θα είχε κατασκευαστεί με μικρή ή χωρίς καθόλου έκπτωση!!!!!Άραγε γιατί ο κύριος Ρούσσης επέλεξε αυτή την μέθοδο;
Μην μου πείτε για το επείγον της καταστάσεως, γιατί έχει περάσει τόσος καιρός και το τοιχίο ακόμα στέκει στην θέση του. Άρα υπήρχε ο χρόνος για Ανοιχτό διαγωνισμό. Η διάθεση δεν υπήρχε…

Δηλαδή ο κύριος Ρούσσης, θα έκανε το έργο με αδιαφανή τρόπο;

Και κλείνει η “αμερόληπτη” Άποψη  λέγοντας πως ο κύριος Καμπιώτης πέτυχε να γίνει το έργο προς όφελος των πολιτών και με απόλυτα διαφανή τρόπο.
Δηλαδή αν ο κύριος Ρούσσης, είχε προλάβει να κατασκευάσει το έργο  θα το είχε κάνει εις βάρος των πολιτών και με αδιαφανή τρόπο;;;
Δεν το λέμε εμείς, η “αμερόληπτη” Άποψη το λέει.

Όπως τονίσαμε στην αρχή, το δικό μας έργο σήμερα ήταν πολύ εύκολο. Φρόντισε για αυτό η “αμερόληπτη” Άποψη που στην προσπάθεια της να “πατήσει” σε δύο βάρκες  ξεσκέπασε με τον πλέον αποκαλυπτικό τρόπο τον πρώην Δήμαρχο και τις μεθόδους του. Αν φυσικά όλα αυτά τα γράφαμε εμείς θα δεχόμαστε την επίθεσή της  γιατί κατηγορούμε και σπιλώνουμε τον κύριο Ρούσση και προσπαθούμε να μειώσουμε το τεράστιο έργο του!!!

Σχόλιο της Συντακτικής Ομάδας:
Κύριε Καμπιώτη εσείς θα συνεχίζετε για πολύ να “στηρίζετε” την “ύπαρξη” αυτής της τερατογένεσης, που μόνο απορίες και απογοήτευση σκορπά στους ανθρώπους που σας ψήφισαν και σας έφεραν στο Δημοτικό συμβούλιο με έναν τόσο καθοριστικό ρόλο;
Πότε θα αντιληφθείτε κύριε Καμπιώτη πως δεν έχετε καμιά υποχρέωση  να δίνετε “χάρη” σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα κακοδιοίκησαν και κακομεταχειρίστηκαν τους πολίτες και τον τόπο μας;
Ευχόμαστε μόνο όταν το αποφασίσετε να μην είναι πολύ αργά για τον Δήμο και για τους πολίτες του.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση