Το “έτσι θέλω εγώ” έγινε “θα προστατεύσω την νομιμότητα”!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Θα προστατεύσω την νομιμότητα στον Δήμο Ωρωπού και θα διαφυλάξω την ενότητα της κοινωνίας  που απειλείται(;)  από την νέα Δημοτική αρχή και τον νέο Δήμαρχο Γιώργο Γιασημάκη δηλώνει… ο πρώην δήμαρχος Ρούσσης στην “αμερόληπτη” Άποψη αφήνοντας άφωνους όσους έχουν την ατυχία να διαβάσουν όλα αυτά τα “αδιανόητα” και να αναρωτηθούν: Είναι δυνατόν να μιλά για νομιμότητα και για ενότητα ο άνθρωπος που πέντε χρόνια τα καταπάτησε με χίλιους δυο τρόπους;

 Ένα από τα δεκάδες χαρακτηριστικά στιγμιότυπα που δείχνει το πως εννοεί ο κύριος Ρούσσης τις έννοιες της νομιμότητας και της συνεργασίας.

Ο άνθρωπος που για μια ολόκληρη πενταετία δεν έλαβε κανέναν υπ’ όψιν και διοίκησε με “ηγεμονισμό” και απέραντη εγωπάθεια σήμερα έρχεται, φορώντας τον μανδύα του άκακου αρνιού αλλά και το προσωπείου του οπαδού της συναίνεσης και της συνεργασίας, να προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα και χωρίς αιδώ να “κάνει κήρυγμα” για τα όσα ακριβώς ποτέ δεν εφάρμοσε και για τα όσα με κάθε ευκαιρία καταπατούσε και υποβάθμιζε.

Στην συνέχεια του λόγου του επαληθεύοντας την ρήση “γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέει”, αποκαλύπτει αποστομοτικά  πως ο Ωρωπός έμεινε ΣΤΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ.

Αυτή την πολιτική την πλήρωσε ο Ωρωπός, καθώς έμεινε στάσιμος  όταν άλλοι Δήμοι κινούνταν με ταχύτητα προς το μέλλον μέσα από συναινέσεις και κοινή πορεία.
Είναι τα ακριβή λόγια που καταθέτει.
Μια ομολογία μοναδική που αποκαλύπτει την πραγματικότητα από τα χείλη του ίδιου του “Θύτη”…

Για μια και μόνη φορά κύριε Ρούσση, έστω και κατά λάθος, είπατε την αλήθεια.
Μια περιοχή στο μηδέν για μια ολόκληρη πενταετία.
Μια περιοχή στην υποβάθμιση και στην απόλυτη εγκατάλειψη.
Μια περιοχή που κακοδιοικήθηκε και κακοποιήθηκε από τους ίδιους τους κυβερνώντες του.
Μια περιοχή που χωρίστηκε σε “δικά μας” παιδιά και σε αποπαίδια.
Μια περιοχή που ένιωσε στο πετσί της τι σημαίνει απολυταρχική διοίκηση.

Δεν έχει ανάγκη ο λαός του Ωρωπού από την βοήθεια και τις υπηρεσίες σας κύριε Ρούσση. Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, σας έστειλε στα “αζήτητα” της πολιτικής Ιστορίας αυτού του τόπου δίνοντας ταυτόχρονα εντολή στον Δήμαρχο Γιώργο Γιασημάκη να απαλλάξει τον Ωρωπό από όσα καταστροφικά και επικίνδυνα  αφήσατε πίσω σας.

Σας έχει μετρήσει και απορρίψει ο πολίτης αυτού του τόπου και δεν έχει καμιά απολύτως ανάγκη ούτε από τις συμβουλές σας  ούτε από τις υποδείξεις σας.

Kύριε Ρούσση, είσαστε ένας απλός Δημοτικός σύμβουλος και πολύ σύντομα… ενδεχομένως να το έχετε χάσει και αυτό!!!Προσαρμοστείτε σε αυτήν την πραγματικότητα και ζήστε με αυτό. Αναγνωρίστε τις φοβίες σας και προσπαθήστε να τις καταπολεμήσετε. Η Πολιτική σας μοναξιά, πολύ σύντομα θα γίνει αφόρητη.

Η νέα Δημοτική αρχή του Ωρωπού είναι αποφασισμένη να πετύχει και θα πετύχει.

 

Πέρα από τα διχαστικά μηνύματα του κυρίου Ρούσση υπάρχει η πραγματικότητα που άφησε πίσω του. Μια πραγματικότητα που αναγκάζει την νέα Δημοτική αρχή να παλέψει νυχθημερόν για να ξαναφέρει την ηρεμία και την ομαλότητα στα δημοτικά πράγματα του Ωρωπού.

Θα το καταφέρει γιατί έχει εκπονήσει ένα σχέδιο ρεαλιστικό και κοστολογημένο και έχει αποφασίσει να δώσει την μάχη για να το κάνει πραγματικότητα.
Με σεβασμό, με ταπεινότητα και με χαμηλούς τόνους. Γιατί η περιοχή μας δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει και άλλο χρόνο. Πρέπει να ακολουθήσει τα μηνύματα των καιρών και να αποκτήσει επιτέλους την θέση που δικαιούται και του ταιριάζει.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

 

 

Απάντηση