Μην πιστεύετε τα επίσημα έγγραφα, τον κύριο Ρούσση να πιστεύετε…

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Άφησα πολλά χρήματα, άφησα πλούσιο ταμείο και μην πιστεύετε τον Γιασημάκη, εμένα να πιστεύετε διαλαλεί ο πρώην κύριος Ρούσσης και κουνά διάφορα “έγγραφα” των οποίων η αξία εκτιμάται στο απόλυτο τίποτα.

“Έγγραφα” που κατασκευάζει μόνος του με την βοήθεια των “επικοινωνιολόγων” του και προφανώς του ευσεβούς ανωνύμου-επωνύμου κυρίου Καρρά, που οψίμως εμφανίζεται να έχει έντονες εργασιακές ευαισθησίες και αμέριστη αλληλεγγύη προς τους εργαζομένους.

Αφού προηγουμένως “άδειασαν” τα ταμεία, αφού μετέτρεψαν την έννοια της εργασίας σε “ομηρία” δεκάδων πολιτών, αφού “σκόρπισαν” σε ημετέρους και το τελευταίο ευρώ της δημοτικής περιουσίας έρχονται σήμερα και γίνονται κριτές και προστάτες των λαϊκών δικαιωμάτων.

 

Έρχεται κατόπιν το επίσημο αγωνιώδες έγγραφο από την Ταμειακή υπηρεσία του Δήμου που στέλνει το μήνυμα της μη ύπαρξης χρημάτων, ούτε για την κάλυψη της μισθοδοσίας των εργαζομένων και που ζητά με έμφαση την περικοπή κάθε δαπάνης, μιας και όπως λέει η υπηρεσία βρίσκεται σε ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!!!

Γνωρίζει άραγε ο κύριος Ρούσσης και οι συνδαιτυμόνες του τι σημαίνει να αναγράφεται σε επίσημο έγγραφο, η έκφραση ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ;
Γνωρίζει άραγε ο κύριος Ρούσσης  πως αν δεν πληρωθεί ο εργαζόμενος του Δήμου  αποκλειστικός υπεύθυνος θα είναι αυτός και “η καταστροφική πολιτική του”;
Γνωρίζει άραγε ο κύριος Ρούσσης πως αν αυτοί οι άνθρωποι δεν πάρουν τα χρήματα τους θα κάνουν “μαύρα” Χριστούγεννα
; Προφανώς κάτι τέτοιο καθόλου δεν τον ενοχλεί μιας και όπως ακόμα και τώρα υποστηρίζει, αυτός όλα τέλεια τα έκανε και πως όλα όσα λέγονται είναι πλεκτάνη και σκευωρία.

 

Μην πιστεύετε τα επίσημα έγγραφα λέει ο κύριος Ρούσσης και οι συνεργάτες του. Εμένα θα πιστεύετε γιατί εγώ είμαι το απόλυτο φως, που όλα τα γνωρίζει, όλα τα κατέχει, όλα τα ελέγχει και όλα τα έχει κάνει τέλεια.
Μην πιστεύετε τα όσα αποδεικνύονται με σφραγίδες και με επίσημα χαρτιά, εμένα θα πιστεύετε και τα “EXCELάκια” που σας παρουσίασα.

“Πέταξε το πουλάκι” κύριε Ρούσση…
Ο κόσμος βλέπει πια τα επίσημα έγγραφα…
Ο κόσμος έχει πρόσβαση στα όσα δημιούργησες…
Ο κόσμος έχει αντιληφθεί για που το “πήγαινες το καράβι”.

Όσο και αν παλεύεις να εμφανίσεις το άσπρο σε μαύρο, τόσο εκτίθεσαι και αποδεικνύεις πως ποτέ δεν έλαβες υπ’ όψιν κανέναν παρά μόνο τον εαυτό σου και την στενή σου ομάδα.
Είναι μόνο η αρχή κύριε Ρούσση…
Τα καλύτερα έρχονται…

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση