Απολογία Ρούσση: Όταν η φάρσα, συνάντησε την παρωδία.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την διαφήμιζε μαζί με τα διαδικτυακά του “παπαγαλάκια” -επώνυμα και ανώνυμα- σαν την συγκέντρωση που θα αλλάξει τα δεδομένα και θα παρουσιάσει την σκευωρία και την κακή πρόθεση της νέας δημοτικής αρχής.

Την είχε εμφανίσει στους ανησυχούντες, εναπομείναντες οπαδούς του, σαν την απόδειξη που θα δώσει τέλος στα κακοπροαίρετα σενάρια και στην καλοστημένη “απάτη”. Είχε τέλος, καλλιεργήσει την ελπίδα πως έστω και τώρα, θα δώσει πειστικές απαντήσεις και θα αντιπαραθέσει επιχειρήματα που θα δείχνουν πως τελικά διοίκησε με διαφάνεια και πως ο Δήμος δεν είναι υπερχρεωμένος, ούτε βρίσκεται σε δεινή θέση.

Εννοείτε βέβαια πως τα όσα έλεγε δεν αφορούσαν την τεράστια πλειοψηφία του λαού του Ωρωπού, μιας και αυτοί του έχουν γυρίσει επιδεικτικά την πλάτη και δεν πιστεύουν ούτε κουβέντα από τα όσα λέει αφού ένιωσαν “στο πετσί τους”  το πως εννοεί την δημοκρατία και τις διαδικασίες ο κύριος Ρούσσης και η “παρέα” του.

Τα όσα έλεγε απευθύνονταν αποκλειστικά στην ομάδα του -σε όσους τέλος πάντων έχουν απομείνει- και στους ανθρώπους που μη γνωρίζοντας τον είχαν στηρίξει στις πρόσφατες εκλογές. Τώρα όλοι παρακολουθούν αποσβολωμένοι το ξετύλιγμα του κουβαριού των αποκαλύψεων του “βίου και της πολιτείας” του που κάθε μέρα αποκαλύπτει και κάτι καινούργιο και νιώθουν πικραμένοι,προδομένοι και έκθετοι.

Σήμερα το πρωί λοιπόν στο ΚΑΠΗ των Νέων Παλατίων, παρουσία λίγων εναπομεινάντων “πιστών” οπαδών και ελαχίστων δημοσιογράφων ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ χωρίς “σφυγμό”, χωρίς πάθος, χωρίς κανένα στοιχείο  και με εμφανή τα “σημάδια” της απόγνωσης και του πανικού.

Οργάνωσε ένα απόλυτο φιάσκο που εξελίχθηκε σε μια πλήρη αποτυχία και σε μια συγκέντρωση παρωδία, που έδειξε για μια ακόμα φορά, πως ο “βασιλιάς” είναι πλέον γυμνός και η ώρα του λογαριασμού έχει φτάσει.

Η κακοστημένη σημερινή “παράσταση” του κυρίου Ρούσση έπεισε τον Παρατηρητή, την “αμερόληπτη” άποψη, τους ανώνυμους συνοδοιπόρους του διαδικτυακού “κατήφορου” και την στενή ομάδα διοίκησης του -όσους έχουν απομείνει-

Αυτούς δηλαδή που δεν χρειάζονταν να πάνε εκεί για να πειστούν. Ήταν πεισμένοι, γιατί μαζί πορεύτηκαν τα πέντε χρόνια που μας πέρασαν. Όσο για εμάς τους υπόλοιπους;Δεν χρειάζεται να ακούσουμε τις “φτηνές”  δικαιολογίες του κ.Ρούσση. Ξέρουμε, είδαμε, διαβάσαμε και έχουμε διαμορφωμένη πλήρη άποψη για τον τρόπο που διοίκησε.

Τώρα που και η τελευταία “ζαριά” παίχτηκε χωρίς επιτυχία, δεν απομένει πια τίποτα να δίνει ελπίδες σε όσους έγιναν “συνεργοί” των έργων και των ημερών του.

Θα σταθούμε σε νεότερες αναρτήσεις μας διεξοδικά στα όσα είπε, και στα όσα δεν απέδειξε και θα ξεδιπλώσουμε με σαφήνεια και αναλυτικά τις αστείες δικαιολογίες που παρέθεσε.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

 

Απάντηση