Ο Εφευρέτης της ανωνυμίας και των απειλών, με “προβιά άκακου αρνιού”!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Απορία για το που μπορεί να φτάσει η αυθάδεια και το θράσος πλανάται πάνω από την ατμόσφαιρα ενός ολόκληρου Δήμου.

Οι άνθρωποι που έκαναν την ανωνυμία και τις απειλές καθημερινότητα και επιστήμη σήμερα φορώντας την προβιά του άκακου αρνιού ζητούν επωνυμία και ευγενική γραφή.
Ζητούν να τους φερόμαστε με σεβασμό και με καλοσύνη.
Ζητούν να μας τιμωρήσουν επειδή τους κακομεταχειριζόμαστε και γράφουμε για αυτούς χαρακτηρισμούς και υποτιμητικά σχόλια.
Ζητούν με λίγα λόγια υψηλό επίπεδο και τακτ από τους άλλους, γιατί αυτοί εξακολουθούν να μπορούν να υβρίζουν, να χαρακτηρίζουν , να επιβάλουν και να απειλούν.

Ταυτόχρονα κάνουν και κάτι ακόμα. Προσπαθούν να πείσουν τους αναγνώστες που τους έχουν απομείνει, πως το “αφήγημα” της κακοδιοίκησης και της αδιαφάνειας έχει ξεθωριάσει  και ο κόσμος ζητά να ξεχαστούν και να συνδιοικήσουν, όλοι μαζί!

Με λίγα λόγια εκφράζοντας τον πόθο τους, προσπαθούν να αποκτήσουν ασυλία και να πετύχουν μη τιμωρία.

Δεν λένε την αλήθεια, δεν λένε αυτό που πραγματικά τους κρατά ακόμα “ζωντανούς”. Δεν λένε πως ενώ ο λαός του Ωρωπού τους καταδίκασε με μεγάλη και ευρεία πλειοψηφία, ένας εκλογικός νόμος  τους δίνει ακόμα την ευκαιρία να κουνούν το δάχτυλο και να προσπαθούν να αλλάξουν την ζοφερή για αυτούς πραγματικότητα.

Δεν λένε πως αυτοί διοίκησαν με πολύ μικρότερο ποσοστό για πέντε χρόνια με αδιαφάνεια και απευθείας αναθέσεις και σήμερα ζητούν από τους νόμιμα και πανηγυρικά εκλεγμένους, να τους παραχωρήσουν το δικαίωμα της συνδιοίκησης και να τους παράσχουν κιόλας αμνηστία και συγχώρεση.

Και μόλις χθες ο επικεφαλής της παροιμιώδους διοίκησης τους, ο κύριος Ρούσσης, με προαναγγελία “ποταμό”  ανακοίνωσε πως σε συγκέντρωση-ενημέρωση που θα διοργανώσει στο ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων (αίθουσα μικρής και ελεγχόμενης χωρητικότητας) θα ενημερώσει τους πολίτες για το “κακοστημένο έργο” της δημοτικής αρχής Γιασημάκη.

Πάνε τα μεγαλεία με τις μεγαλειώδης συγκεντρώσεις στα clubs και στα κτήματα. Πάει ο στόλος με τα Δημοτικά αυτοκίνητα σε κάθε χώρο, από τη λαϊκή μέχρι τα κέντρα διασκέδασης.
Πάει το πάρτι με τα καύσιμα.Πάει η δυνατότητα της απόκρυψης και της κάλυψης.Τώρα όλα θα πρέπει να καλύπτονται με ίδιους πόρους. Τώρα κάθε δαπάνη πρέπει να καλύπτεται από την “τσέπη” τους και αυτό τους “πληγώνει ” οικονομικά. Οπότε πάμε σε μικρά και ελεγχόμενα “μαγαζιά”. Πάμε εκεί που ισχύει το “ανάρια ανάρια να φαινόμαστε καντάρια”. Εκεί που μπορούμε να αποφύγουμε τους ανεπιθύμητους και τους μη αρεστούς. Εκεί που μπορούμε να “σκηνοθετήσουμε” και να παραποιήσουμε.

Τελευταία ζαριά…

Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Αυτό το γνωρίζει πρώτος και καλύτερος ο κύριος Ρούσσης. Τι επιδιώκει λοιπόν με αυτήν κίνηση;

Επιδιώκει να “ρίξει την τελευταία του ζαριά”.
Επιδιώκει να κρατήσει συμπαγή και αδιαίρετη την ομάδα του(;;;).
Επιδιώκει να κερδίσει πολιτικό χρόνο και να προσπαθήσει να αλλάξει την ατζέντα.
Επιδιώκει να μεταβληθεί από θύτης σε θύμα, για μια ακόμα φορά.
Επιδιώκει να πείσει, πρώτα από όλα τον εαυτό
του, πως ακόμα υπάρχει ελπίδα…

Αν και ξέρει πως δεν υπάρχει…

Όταν τα κοκόρια σταματούν να γεννούν……

Καλούμε τους αγαπητούς ανώνυμους λασπολόγους και παραποιητές, να μην ασχολούνται μαζί μας. Εμείς είμαστε εδώ με αξιοπρέπεια και με σεβασμό, προς τους αναγνώστες μας και με σεμνότητα και επίπεδο, αποτυπώνουμε την πραγματικότητα χωρίς ούτε να εκβιάζουμε, ούτε να στοχοποιούμε.

Ασχοληθείτε με τα του οίκου σας και με το πως θα λύσετε τα μεγάλα προβλήματα που ανοίγονται μπροστά σας. Ασχοληθείτε με την αναγνωσιμότητα σας που έχει αγγίξει “πάτο”. Ασχοληθείτε με την στάση των αναγνωστών που όχι likes δεν σας κάνουν πια (βλέπεις τώρα δεν μπορείτε να επιβάλλεστε),αλλά σας “μπλοκάρουν” κιόλας. Ασχοληθείτε με το δύσκολο παρών και το ακόμα δυσκολότερο μέλλον σας και πάψτε να νομίζετε πως ζείτε στο ένδοξο παρελθόν σας. Τα κοκόρια δεν γεννούν πια για εσάς.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση