Κάποιοι έχουν “χάσει την μπάλα”…….

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το “τρίδυμο” της “επιτυχίας” ξαναχτύπησε. Πιο ξεκαρδιστικό από ποτέ.Και πιο απολαυστικό για όλους μας. Για όλους τους πολίτες του Δήμου Ωρωπού που έχουν καταλάβει πως η έλλειψη εξουσίας και προνομίων έχει αρχίσει να γίνεται ανυπόφορη για κάποιους χθεσινούς ισχυρούς που “πέφτουν” κάθε μέρα και πιο χαμηλά, ξεπερνώντας τα όρια του “γελοίου” και αγγίζοντας τα όρια του “παθολογικού”.

Τον χορό “έσυρε” χθες το πρωί ο γνωστός αρθρογράφος , ο αμερόληπτος Γιάννης Παρατηρητής, ο οποίος σε ένα “επιστημονικού” περιεχομένου άρθρο αφού επανέλαβε την θεωρεία συνωμοσίας,που έχουν συλλάβει οι πάντες απέναντι στον “εκπληκτικό” πρώην Δήμαρχο με στόχο να τον “εξοντώσουν” πολιτικά και να μηδενίσουν το “ανεπανάληπτο”(;;;) έργο του, κατέληξε στην μεταφορά αυτής της συνωμοσίας, μέσω του τείχους του Βερολίνου σε μια θολή και αποτρόπαια πραγματικότητα, την οποία είναι αναγκασμένος να αποκαλύπτει όχι επειδή το θέλει, αλλά επειδή του το ζητάει ο λαός(;;;).

Κάθε απλός αναγνώστης αφού καταβάλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να κατορθώσει να αναγνώσει, αυτό το δαιδαλώδες και χωρίς κατεύθυνση κείμενο, θα καταλήξει στο συμπέρασμα, πως όσα εδώ περιγράφονται κρύβουν μια απίστευτη νοσταλγία προς έναν “παράδεισο” που χάθηκε και πάει χωρίς ελπίδα επιστροφής.

Στην συνέχεια πήρε την σκυτάλη ο Πρώην… Και σε μια ανάρτηση παροιμιώδους αμετροέπειας και εγωπάθειας, έδωσε συγχαρητήρια στον εαυτό του που ολοκλήρωσε, παρέλαβε και παρέδωσε στον λαό του Ωρωπού την νέα παιδική χαρά, που κατασκευάστηκε από την νέα Δημοτική Αρχή, με την χορηγία του κυρίου Μαρτίνου και παραδόθηκε πριν από λίγες μέρες στον λαό του Ωρωπού.

Για τον κύριο Ρούσση βέβαια μικρή σημασία έχει το ότι δεν είναι πια διοίκηση.Αυτός σαν ένας άλλος ηγεμόνας, που αρνείται να αποδεχθεί πως έχει περάσει στα πίσω έδρανα της ιστορίας του τόπου συνεχίζει να μιλά για την προστασία του έργου του(;;;) και για την απόλυτη κηδεμονία που ακόμα διατηρεί σε ότι κατασκευάζεται, σε ότι προγραμματίζεται, σε ότι δημιουργείται.

Μήπως έφτασε η ώρα κάποιος από τους συνεργάτες του να τον “σκουντήξει” ελαφρά, για να “ξυπνήσει” από τον λήθαργο της πλασματικής αιώνιας παντοδυναμίας, στην οποίο εξακολουθεί να ζει…

Όσο το γρηγορότερο , τόσο το καλύτερο…
Τα πράγματα μάλλον έχουν αρχίσει να γίνονται ανησυχητικά…
Για τον ίδιο φυσικά!

Και την “υπέροχη” αυτή μέρα, την έκλεισε ο μαιτρ της ανωνυμίας, ο άνθρωπος που πίσω από μια κουκούλα, εδώ και αρκετό καιρό, υβρίζει, προσβάλει, εκφοβίζει, εκβιάζει,βωμολοχεί.

Αυτός που με το ονοματεπώνυμο Γιώργος Καρράς, έχει μετατρέψει τον χώρο του Facebook, σε έναν οχετό λάσπης. Αυτός που δεν έχει διαστάσει να εκβιάζει ανοικτά και αποδεδειγμένα και που έχει σκορπίσει πολλές φορές συναισθήματα φόβου, σε ανθρώπους, επειδή απλά είχαν φωνή και γνώμη.Ο Γιώργος Καρράς λοιπόν εμφανίστηκε και χωρίς καμιά ντροπή, χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό, χωρίς να αντιλαμβάνεται, το πόσο “γελοίος” φαίνεται,κατήγγειλε κάποιον άλλο ανώνυμο, λέγοντας μάλιστα πως τον αποκάλυψε.Και το κακό θα ήταν σχετικά μικρό αν έμενε εκεί.

Το θέμα είναι πως πρωτοκλασάτα στελέχη, της πρώην δημοτικής αρχής, έσπευσαν να τον συγχαρούν και να θεωρήσουν τεράστια αυτή του την επιτυχία. Λες και τον γνωρίζουν προσωπικά(;;;;;;;;).
Λες και είναι υπαρκτό πρόσωπο. Λες και είναι πραγματικός άνθρωπος. ΤΡΙΚΥΜΙΑ εν κρανίω, ανθρώπων που δεν έχουν μάθει να ζουν χωρίς εξουσία σαν απλοί πολίτες. Ανθρώπων που έμαθαν να “πετούν” με δανεικά φτερά, που ούτε τα δικαιούνταν, ούτε τα άξιζαν.

Είναι πια απολύτως δεδομένο, πως έχουν “χάσει την μπάλα”. Και είναι ακόμα η αρχή. Ακόμα δεν έχει έρθει ο χειμώνας τους…

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση