Ο Δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης στην παρουσίαση εκπαιδευτικού προγράμματος παρουσία του ΠτΔημοκρατίας και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Κ.κ. Ιερώνυμου.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών εξ αποστάσεως παρουσιάστηκε επίσημα από το ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, με αντικείμενο “Βυζαντινή Μουσική- Ψαλτική Τέχνη” στα Οινόφυτα και στη Βιβλιοθήκη “Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β”.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Προκαθήμενου της Ελλαδικής Εκκλησίας Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Παρόντες ήταν, ανάμεσα σε άλλους, εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Υφυπουργός Δημόσιας Τάξης Ελευθέριος Οικονόμου, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Ηλίας Μπούρμας, οι βουλευτές Ανδρέας Κουτσούμπας και Γεώργιος Μουλκιώτης.

Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης μαζί με τον Δήμαρχο Τανάγρας Βασίλη Περγάλια.  Το παρόν έδωσε και ο Πρόεδρος Βιομηχάνων Στερεάς Ελλάδας κύριος Κουδούνης.

Χαιρετισμό απηύθυναν, μετά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Χριστόφορος Χατζηκυπριανού ο πρύτανης Κώστας Γουλιαμός που παρουσίασε και το πρόγραμμα, ο καθηγητής Γεώργιος Φίλιας που παρουσίασε την ακαδημαϊκή χροιά του προγράμματος και ο Δημοσθένης Φατούρης που παρουσίασε το πρόγραμμα από τη βυζαντινή και ψαλτική του πλευρά.

Πηγή: https://www.o-pharosva.gr

Απάντηση